در رسانه | یک‌هزار و ۴۲۸ شهروند معلول از بهزیستی قشم مستمری می‌گیرند

رییس اداره بهزیستی شهرستان قشم، شمار شهروندان معلول زیرپوشش این نهاد حمایتی را ۲ هزار ۶۲۵ نفر اعلام و گفت: یک‌هزار و۴۲۸ نفر از این تعداد به صورت ماهیانه مستمری دریافت می‌کنند.

سیروس شمس الهی روز سه‌شنبه در گفت‌ وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مجموع مبلغ مستمری که به‌طور ماهیانه در اختیار معلولان زیرپوشش بهزیستی این شهرستان مرزی قرار می‌گیرد، ۲۶ میلیارد و ۳۶ میلیون ریال است.

وی ادامه داد: ۴۲ نفر از شهروندان معلول زیرپوشش خدمات اداره بهزیستی قشم دچار ضایعه قطع نخاع، ۸۹ نفر درگیر مشکلات اعصاب و روان، ۱۳۸ نفر نابینا و نیمه بینا، ۵۴۱ نفر معلول جسمی حرکتی، ۵۲۸ نفر معلول ذهنی و ۱۰۸ نفر ناشنوا هستند.

رییس اداره بهزیستی شهرستان قشم هزینه‌های پرداختی به شهروندان معلول زیرپوشش را شامل دریافت مستمری، حق پرستاری، معاینات پزشکی، مراقبت در منزل و کمک یارانه افراد بی‌بضاعت ساکن در مراکز توانبخشی شبانه‌روزی برشمرد.

شمس الهی پرداخت هزینه رفت‌وآمد معلولان را نیز از دیگر خدمات بهزیستی در بزرگ‌ترین جزیره ایران عنوان کرد و گفت: هم اکنون ۱۲۹ نفر از مددجویان این خدمات را دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه کارکنان و کارشناسان بهزیستی این شهرستان تمامی تلاش و توان خود را برای کمک به افراد آسیب‌پذیر جامعه در حوزه‌های مختلف اجتماعی، توانبخشی و پیشگیری به کار می‌گیرند، بیان کرد: در ۹ ماهه منتهی به دی‌ماه جاری، ۶۲ نفر از زنان سرپرست خانوار در این جزیره تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند.

وی از اعطای تسهیلات مشاغل خانگی و خود اشتغالی به ۳۳ نفر از مددجویان خبر داد و افزود: همچنین سال گذشته بیش از ۹ میلیارد و ۵۵۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی جمع‌آوری شد.

رییس اداره بهزیستی شهرستان قشم مددجویان معرفی شده به تامین اجتماعی برای تخفیف هزینه‌های بیمه را ۶۲ نفر عنوان و اضافه کرد: برای ۱۱ واحد از مسکن معلولان کمک هزینه مسکن به میزان ۱۱میلیارد ریال برای هر واحد پرداخت شده است.

قشم جزو شهرستان‌هایی است که پوشش ۱۰۰ درصدی در اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه (سی. بی. آر) را دارد.

جزیره قشم با وسعت یک‌هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به‌طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۹۰ هزار نفر جمعیت است.

https://irna.ir/xjWgT3

کد خبر 162821

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد