نشست تخصصی مدیرکل بهزیستی استان گلستان با هیأت دیوان محاسبات برگزار شد

نشست تخصصی مدیرکل بهزیستی استان گلستان با هیأت محترم دیوان محاسبات مستقر در بهزیستی استان گلستان، با حضور ذیحساب بهزیستی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان گلستان، این نشست با هدف بررسی راهکارهای بهبود و تسریع در روند ارائه خدمات به مددجویان و جامعه هدف بهزیستی تشکیل شد.

در این نشست، قدسیه آب‌شناس، مدیرکل بهزیستی استان گلستان، با اشاره به فلسفه وجودی سازمان بهزیستی به عنوان نهادی خدمت‌رسان، بر لزوم تعامل، همراهی و حمایت دستگاه‌های نظارتی تأکید کرد و گفت: با توجه به ماهیت مأموریت‌های بهزیستی که مستقیماً با زندگی و معیشت جامعه هدف در ارتباط است، ضروری است همه دستگاه‌های نظارتی با نگاه حمایتی و تسهیل‌گر در کنار این دستگاه خدمت‌رسان قرار گیرند تا در فرآیند خدمت‌رسانی به مددجویان خللی ایجاد نشود.

وی افزود: هم‌افزایی، همفکری و همکاری میان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای کیفیت خدمات، تسریع در انجام امور و افزایش رضایتمندی مددجویان داشته باشد.

کد خبر 162106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد