نیر| تحکیم بنیان خانواده اصلی ترین طرح برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی

رییس بهزبستی شهرستان نیر در دوره آموزشی نقش مادران در تحکیم بنیان خانواده و تربیت فرزندان تحکیم بنیان خانواده که در بهزیستی نیر برگزار شد، گفت: تحکیم بنیان خانواده اصلی ترین طرح برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

علی اختری، با اشاره به افزایش آسیب های اجتماعی گفت: خانواده به عنوان مهمترین رکن جامعه و کوچکترین اجتماع، نقش ایفا می کند و آسیب اجتماعی ریشه در خانواده دارد.

وی با بیان اینکه مسئولیت کمیته ی تحکیم بنیان خانواده در طرح سامان خانواده بر عهده ی بهزیستی گذاشته شده است اظهار داشت: در این کمیته تلاش می شود خانواده هایی داشته باشم که پایداری بیشتری داشته باشند.

ایشان افزود :اجرای طرح آموزش زندگی خانواده در بهزیستی را در همین راستا دانست و گفت: بهزیستی در سال های متمادی با اجرای این طرح در راستای تحکیم بنیان خانواده گام برداشته است.
در ادامه کارشناس تبلیغات اسلامی برای خانواده ها و زنان سرپرست خانواده دعوت شده به دوره  مطالب آموزشی  متناسب با دوره فوق ارائه کردند.

کد خبر 160837

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد