فریدالدین حجتالاسلامی در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به اقدامات گسترده دفتر تأمین و توسعه مسکن این نهاد، از پیشرفت قابل توجه طرح اقدام ملی مسکن برای مددجویان تحت پوشش خبر داد.
وی اظهار کرد: از آغاز این طرح تاکنون، ۳ هزار و ۱۲۰ نفر از مددجویان در سامانه ثبتنام کرده و دارای شناسه بهزیستی هستند.
مدیرکل بهزیستی استان همدان گفت: از این تعداد، اطلاعات ۶۳۹ نفر به مرحله تأیید نهایی درخواست رسیده و به ۵۳۸ نفر نیز پروژه مسکن تخصیص یافته است.
وی در ادامه یادآور شد: بررسی اطلاعات سایر متقاضیان نیز به طور مستمر در دست انجام است.
حجتالاسلامی از جذب ۱۸۷ میلیارد ریال تسهیلات بانکی ودیعه مسکن و پرداخت آن به ۱۹۰ نفر از مددجویان خبر داد و افزود: در راستای کاهش هزینههای مسکن، با همکاری نهادهای مرتبط، برای ۱۱۳ نفر معافیت از پرداخت هزینه انشعابات آب، برق، گاز، پروانه ساختمانی و عوارض شهرداری به ارزش بیش از ۷۸۰ میلیون و ۵۵۲ هزار ریال محقق شده است.
وی در ادامه با اشاره به دستاورد کلان این دفتر تأکید کرد: از ابتدای فعالیت دفتر تأمین و توسعه مسکن تاکنون، تعداد ۳ هزار و ۴۴۵ واحد مسکونی به جمعیت هدف تحویل داده شده که از این تعداد، ۸۳ واحد آن تنها در ۸ ماهه اول سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرکل بهزیستی استان همدان خاطرنشان کرد: بودجه کمکهای بلاعوض تخصیصیافته در این حوزه نیز ۷۵ میلیارد ریال بوده است. #بهزیستی












نظر شما