برگزاری کمیته فرزندخواندگی بهزیستی استان کرمانشاه

دهمین نشست استانی #فرزندخواندگی کرمانشاه در سال ‌۱۴۰۴ با حضور اعضای ثابت و غیرثابت برگزار شد و طی آن؛ ۵ پرونده مرتبط با متقاضیان سرپرستی نوزاد [نیاز به درمان] مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه؛

در این جلسه روند رسیدگی به کودکانی که به‌دلیل بدسرپرستی یا بی‌سرپرستی با حکم قضایی به بهزیستی سپرده می‌شوند، تشریح شد. این کودکان پس از ارزیابی‌های مددکاری و تخصصی و با صدور حکم قضایی، بر اساس اولویت بازگشت به خانواده زیستی، سپس جایگزینی خویشاوندی و در نهایت مسیرهای غیرخویشاوندی مانند فرزندخواندگی یا #امین‌موقت تعیین‌تکلیف می‌شوند.

هدف اصلی، فراهم‌کردن امکان حضور کودک در «کانون گرم خانواده» و ایجاد ثبات روانی و امنیت عاطفی برای آنان است.

کمیته‌های استانی فرزندخواندگی در کرمانشاه به‌صورت منظم و با هدف صیانت از #منافع_عالیه_کودکان و تسهیل فرایندهای مرتبط تشکیل می‌شوند و نقش مهمی در ساماندهی پرونده‌های #بهزیستی دارند.

مجید درویشی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در حاشیه این نشست گفت: «روند واگذاری کودکان به خانواده‌های واجد شرایط در استان روبه‌افزایش است و تلاش می‌کنیم هر کودک در سریع‌ترین زمان در محیطی امن و مناسب قرار گیرد».


برای پیوستن به کانال اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه در پیام‌رسان ایتا، اینجا را لمس کنید.

کد خبر 159773

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد