برگزاری آزمون جذب تسهیلگران شغلی

آزمون جذب تسهیلگران شغلی برای ۲ شهرستانِ دالاهو و قصرشیرین، با حضور نمایندگان حراست، بازرسی و کارشناسان معاونت اشتغال بهزیستی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه؛

تسهیلگری شغلی یکی از برنامه‌های محوری در توسعه خدمات مرتبط با ‌#اشتغال‌ است. این طرح با هدف ایجاد پیوند میان مددجویان و بازار کار اجرا می‌شود.

تسهیلگران شغلی پس‌از جذب و آموزش، مسئول شناسایی استعدادها، تقویت مهارت‌ها، هدایت افراد به فرصت‌های کاری و پشتیبانیِ پس‌از اشتغال خواهند بود تا شرایط برای ایجاد #اشتغال_پایدار فراهم شود.

اجرای این مدل، در مناطق مختلف کشور نتایج مثبت داشته است. گزارش‌های رسمی نیز نشان می‌دهد حضور تسهیلگران سبب افزایش نرخ موفقیت طرح‌های اشتغال‌آفرینی همچنین تقویت فرآیند توانمندسازی مددجویان شده است.

آزمون برگزارشده برای متقاضیان شهرستان‌های دالاهو و قصرشیرین، بخشی از روند تکمیل شبکه تسهیلگران در استان است. هدف این شبکه ایجاد مسیر روشن برای اشتغال‌محوری در حوزه #توانمندسازی اجتماعی است.

این ساختار با تمرکز بر نیازهای بازار کار و توانایی‌های جامعه هدف، زمینه را برای تقویت برنامه‌های حمایتی و افزایش کیفیت خدمات فراهم می‌کند. آزمون اخیر نیز با همین رویکرد طراحی شد تا داوطلبان توانمند برای همراهی در اجرای طرح‌های ‌#تسهیلگری‌ شناسایی شوند.

در ادامه مراحل اجرایی، منتخبان این آزمون وارد دوره‌های آموزشی خواهند شد تا فعالیت خود را در چارچوب برنامه‌های توانمندسازی آغاز کنند.


برای پیوستن به کانال اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه در پیام‌رسان ایتا، اینجا را لمس کنید.

کد خبر 159770

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد