یکپارچه سازی برنامه های اجتماع محور با اجرای طرح سلام محقق می شود

مدیرکل بهزیستی استان زنجان ضمن تاکید بر اهمیت طرح سلام که با هدف یکپارچه سازی برنامه های اجتماع محور اجرا می شود، اظهار کرد: طرح سلام با رویکرد محیطی- اجتماعی و توجه به بافت اجتماعی، تلاش دارد زمینه تحقق سلامت اجتماعی را فراهم نماید.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان مریم کرمی در نشست شورای تحول اداری با محوریت طرح سلام عنوان کرد: طرح سلام، سلامت اجتماعی محله محور است که بخشی از این برنامه ها، با همکاری وزارت آموزش‌وپرورش اجرا می شود. یکی از برنامه های طرح سلام، مراکز مهر و گفتگو یا همان *پاتوق‌های سالمندی* است که با هدف ایجاد فضای دوستانه، نشاط اجتماعی، کاهش احساس تنهایی سالمندان و افزایش مشارکت اجتماعی آن‌ها راه‌اندازی می‌شوند.

وی استفاده از ظرفیت بازنشستگان، معتمدان محلی، خیرین و نهادهای مردمی برای هدایت فعالیت‌ها و پایداری پروژه، از مهم‌ترین اهداف این برنامه برشمرد و تصریح کرد: هدف نهایی طرح «سلام» این است که هیچ فردی از خدمات اجتماعی محروم نماند و مدارس،‌ فضاهای آموزشی، باشگاه های محلی به کانون نشاط، توانمندسازی و ارتقای کیفیت زندگی در محلات تبدیل شوند.

کرمی ضمن بررسی مهمترین برنامه های قابل اجرا در این طرح، بر اجرای مستمر آن با به کارگیری نیروهای متخصص، تسهیلگران آموزش دیده و مجرب تاکید کرد.

وی ، نظارت مستمر بر برنامه های در حال اجرا، ارائه آموزش های دقیق و اصولی و مستندسازی ازکلیه فعالیتها را از اصول این برنامه دانست.

کد خبر 158003

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد