برگزاری جلسه برنامه‌ریزی هفته بسیج – کمیته اجتماعی بهزیستی مهاباد

جلسه برنامه‌ریزی هفته بسیج در قالب کمیته اجتماعی،در سالن جلسات اداره بهزیستی مهاباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی مهاباد؛
این نشست با هدف تعیین برنامه‌های محتوایی، هماهنگی بین‌اداری و آماده‌سازی مجموعه فعالیت‌های بهزیستی برای هفته بسیج تشکیل شد و چارچوب اقدامات این اداره در حوزه‌های پیشگیری، حمایت اجتماعی و ارتقای آگاهی عمومی مورد بررسی قرار گرفت.
در آغاز جلسه، کریم محمدی رئیس اداره بهزیستی مهاباد با اشاره به بیان شعار امسال<بسیج مردم، اقتدار ملی> گفت: هفته بسیج فرصتی برای «خدمت‌رسانی واقعی و قابل لمس برای جامعه» است،«برنامه‌های ما باید از نمایش فاصله بگیرد. مردم نتیجه را می‌خواهند، نه شعار. هر فعالیتی که در هفته بسیج اجرا می‌کنیم باید مستقیماً به یک مسئله اجتماعی پاسخ بدهد؛ چه در حوزه آسیب‌های اجتماعی، چه در حمایت از خانواده‌ها و گروه‌های آسیب‌پذیر.»
محمدی با اشاره به افزایش نیاز به آموزش‌های عمومی، خواستار اجرای طرح‌هایی شد که خروجی مشخص، مخاطب واقعی و اثرگذاری قابل ارزیابی داشته باشد. وی همچنین بر ضرورت حضور منسجم اورژانس اجتماعی در برنامه‌ها، تقویت گشت‌های سیار و توسعه مداخلات آموزشی تأکید کرد.
در ادامه، معاون اداره بهزیستی محورهای کلی برنامه‌های پیشنهادی را تشریح کرد و اجرای بسته‌های آموزشی–پیشگیری در مدارس، نشست‌های تخصصی برای والدین، ارائه خدمات مشاوره‌ای محدود و هدفمند، و توسعه همکاری با دستگاه‌های همکار را از مهم‌ترین اولویت‌ها دانست. او همچنین بر هماهنگی دقیق بین واحدهای تخصصی تأکید کرد تا برنامه‌ها از پراکندگی دور بماند.
سپس مددکاران و روان‌شناسان اورژانس اجتماعی گزارشی از وضعیت موارد مداخله‌ای اخیر، نیازهای محلی، و ظرفیت برنامه‌ریزی عملیاتی ارائه کردند. نمایندگان ادارات حاضر نیز برای مشارکت در برگزاری کارگاه‌های آموزشی، فعالیت‌های اجتماعی مشترک و اطلاع‌رسانی عمومی اعلام آمادگی کردند
در جمع‌بندی، مجموعه‌ای از برنامه‌های بهزیستی برای هفته بسیج مورد تأیید قرار گرفت که شامل موارد زیر بود:
۱.برگزاری جلسه تخصصی با موضوع سند ۱۰ ساله اعتلای بسیج با مشارکت مسئول بسیج کارگری شهرستان مهاباد.۲.بازدید میدانی از مراکز تحت نظارت بهزیستی، به‌ویژه مراکز ترک اعتیاد و ارزیابی روند ارائه خدمات.۳.راه‌اندازی میز خدمت در روز جمعه ۳۰ آبان‌ماه در محل برگزاری نماز جمعه با هدف پاسخگویی و ارائه خدمات سریع به شهروندان.۴.برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های اشتغال‌زایی ویژه مقیمان مراکز ترک اعتیاد با محوریت مهارت‌آموزی و توانمندسازی.۵.اجرای دوره آموزش کمک‌های اولیه برای کارکنان و پرسنل مراکز بهزیستی جهت ارتقای آمادگی و توان واکنش در شرایط اضطراری.۶.ثبت‌نام رایگان بیمه سلامت برای ساکنان دهک‌های ۱ تا ۵ به منظور حمایت از اقشار کم‌برخوردار.۷.ارائه خدمات رایگان مشاوره و روان‌شناختی به مراجعان توسط تیم تخصصی بهزیستی و اورژانس اجتماعی
در پایان مقرر شد کمیته اجتماعی روند آماده‌سازی برنامه‌ها را پیگیری کرده و اجرای آن‌ها در هفته بسیج بر اساس زمان‌بندی مشخص و رویکرد اجتماعی محله‌محور انجام گیرد.

کد خبر 157450

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد