شهرتهران | جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی در آموزش و پرورش منطقه ۸ برگزار شد

سرپرست مرکز حر، از برگزاری جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی در آموزش و پرورش منطقه ۸ با حضور مدیران، کارشناسان و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی بهزیستی استان تهران، جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی در آموزش و پرورش منطقه ۸ با هدف بررسی روند اجرای برنامه‌های سوادآموزی، تبیین سیاست‌ها و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

در این نشست، الهام ثناپور با تأکید بر جایگاه سوادآموزی در توسعه انسانی، اظهار داشت: «سوادآموزی از مهم‌ترین محورهای توانمندسازی اجتماعی است و ارتقای سطح سواد در میان اقشار مختلف جامعه، تأثیر مستقیم بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش مشارکت اجتماعی دارد. تحقق اهداف این حوزه بدون همکاری منسجم و برنامه‌ریزی مشترک دستگاه‌ها امکان‌پذیر نیست.»

ثناپور در ادامه با اشاره به نقش مراکز تحت پوشش بهزیستی در شناسایی و جذب گروه‌های هدف افزود: «مرکز حر آمادگی دارد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی و اجرای برنامه‌های هدفمند آموزشی، در تحقق سیاست‌های سوادآموزی منطقه سهم مؤثری ایفا کند. تقویت تعاملات میان‌بخشی و تدوین برنامه‌های مشترک، از اصلی‌ترین ضروریات پیشبرد اهداف سوادآموزی است.»

در بخش دیگری از جلسه، موضوعاتی همچون شناسایی دقیق جامعه هدف، ارتقای سازوکارهای حمایتی، توسعه برنامه‌های آموزشی و مشاوره‌ای، تقویت مشارکت دستگاه‌های مختلف، و برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های سوادآموزی مطرح و مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

شرکت‌کنندگان ضمن ارائه گزارش‌ها و دیدگاه‌های تخصصی، بر اهمیت استمرار جلسات شورای پشتیبانی و تدوین نقشه راه مشترک برای ارتقای شاخص‌های سوادآموزی در منطقه تأکید کردند.

این نشست با جمع‌بندی مباحث، تعیین محورهای اجرایی و تأکید بر تداوم همکاری‌های بین‌بخشی به کار خود پایان داد.

کد خبر 157306

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد