آغـــــاز طرح مانــــــا و خـــــاتم در استان لرستان

آسیب های اجتماعی بعنوان یک چالش جدی سلامت همه افراد جامعه را تهدید می کند.

به گزارش روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی بهزیستی لرستان، همایون عمودی زاده مدیر کل بهزیستی استان گفت: آسیب های اجتماعی بعنوان یک تهدید جدی سلامت همه افراد جامعه را به خطر انداخته است و هیچ سازمانی به تنهایی نمی تواند آسیب های اجتماعی را کنترل کند.

همایون عمودی زاده مدیر کل بهزیستی لرستان گفت: طرح اجتماعی خاتم (خود مراقبتی و آگاهسازی با تاکید بر تاب آوری و مهارت ورزی) ویژه بانوان ۱۳ تا ۴۵ ساله و مــانــا (مشارڪت اجتماعی نوجوانان) در  بهزیستی لرستان و با هدف همگرایی و افزایش نشاط عمومی و همچنین پیشگیری از آسیب های اجتماعی بر پایه خودآگاهی و خودمراقبتی با تاکید بر تاب آوری و مهارت ورزی، توانمند سازی و ارتقاء مهارت های فردی و اجتماعی و همچنین تاب آوری و رشد فردی در میان نوجوانان مدارس حاشیه نشین و کم برخوردار اجرا می شـود.

وی اظهار کرد، ظرفیت سازی و توسعه ظرفیت های داوطلبانهُ نوجوانان در محلات از راهبردهای مهم این این طرح می باشد.

مدیر کل بهزیستی لرستان با بیان اینکه فقر و بیکاری مادر همه آسیب های اجتماعی است، گفت: توانمند سازی جامعه هدف و خروج آنها از چرخه حمایت سازمان بهزیستی خود از کلیدی ترین مواردی است که می تواند سرعت آسیب های اجتماعی را کاهش دهد.
عمودی زاده در ادامه تصریح کرد،طرح خاتم و مانا در راستای تحکیم خانواده و  با تاکید بر افزایش تاب آوری و خود مراقبتی و خودشناسی برای ارتقا سطح و کیفیت زندگی جامعه در شهرهای خرم آباد، بروجرد، نورآباد، دورود و ازنــــا، کوهدشت
و پلدختر و چگنی با بیش از هزار نفر خدمت گیرنده و ۱۳ جلسه آموزشی در حال اجرامی باشد.

ظرفیت سازی و توسعه ظرفیت های داوطلبی نوجوانان در محلات از راهبردهای مهم این این طرح می باشد.

خبرنــگـار : بـــهرام نــــــــادری

خبرگزاری ایسنــــــــــا

پایگاه خبری رشـــــــــــتا خبر

ما را در پیام رسان بــــــــــــــــله دنبال کنید

کد خبر 156863

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد