بازمهندسی بهزیستی با راه‌اندازی مراکز مثبت زندگی/ گذر از فردمحوری به خانواده‌محوری

در تحولی اساسی در نظام ارائه خدمات اجتماعی، «مراکز مثبت زندگی» به‌عنوان محور بازمهندسی سازمان بهزیستی فعال شده‌اند؛ طرحی که با هدف حذف موازی‌کاری‌ها، گذر از خدمات فردمحور به خانواده‌محور و ایجاد پلتفرمی یکپارچه برای ارائه کلیه خدمات اجتماعی، توانمندسازی و پیشگیرانه راه‌اندازی شده و سقف مجاز پرونده هر مرکز نیز به ۶۰۰ پرونده افزایش یافته است.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان آذربایجان شرقی، دکتر عقیلی در نشست کارگروه مراکز مثبت زندگی که با حضور مدیرکل بهزیستی استان آذربایجان شرقی، اعضای شورای اداری بهزیستی استان و کارشناسان مراکز مثبت زندگی شهرستان‌های استان برگزار شد، اظهار داشت: هدف از راه‌اندازی این مراکز، حذف موازی‌کاری‌ها و ارائه خدمات یکپارچه از طریق بازمهندسی سازمان بهزیستی کشور است.

وی تغییر روند ارائه خدمات از «فردمحوری» به «خانواده‌محوری» را از دیگر اهداف راه‌اندازی مراکز مثبت زندگی برشمرد و افزود: «مددکارمحوری» نیز از ابعاد مهم این طرح است؛ به این ترتیب که مددکاران با بازدید از منازل و آشنایی با شرایط مددجویان، با در نظر گرفتن نظام مسائل خانواده، به مشکلات آنان رسیدگی کرده و از ظرفیت‌های محلی نیز استفاده می‌کنند.

 رئیس اداره راهبری و توسعه خدمات مراکز مثبت زندگی ستاد بهزیستی کشور از تغییر دستورالعمل این مراکز و افزایش سقف مجاز پرونده‌های هر مرکز از ۴۵۰ به ۶۰۰ پرونده خبر داد و گفت: این مراکز که در تمام استان‌ها دارای کانون‌های فعال هستند، محور اجرای سیاست‌های ده‌گانه سازمان بهزیستی از جمله فرصت‌آفرینی، محله‌محوری، توانمندسازی، رویکردهای پیشگیرانه و عدالت‌محوری می‌باشند.

وی در تشریح مصادیق عدالت‌محوری، به «رعایت عدالت در ارائه خدمات به مددجویان» و «واگذاری عادلانه طرح‌ها با هدف رشد مراکز، مسئولان فنی و مددکاران» اشاره کرد.

عقیلی، برنامه‌سازی، شبکه‌سازی، ایجاد بانک اطلاعاتی و بهره‌مندی از پتانسیل داوطلبان را در فرآیند ارائه خدمات از طریق این مراکز بسیار مهم توصیف و بر لزوم پایش مستمر پرونده‌ها تأکید کرد.

وی اظهار داشت: مراکز مثبت زندگی نقش بین‌بخشی داشته و به عنوان پلتفرمی جامع، کلیه فعالیت‌های اجتماعی، توانمندسازی، توانبخشی و پیشگیرانه را دربر می‌گیرد؛ بنابراین تعامل با این مراکز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

 عقیلی هدف از بازدیدهای میدانی را شناسایی نقاط ضعف و اقدام برای رفع و اصلاح آن‌ها عنوان و بر لزوم حضور تمامی حوزه‌های تخصصی در این بازدیدها برای نظارت بر روند ارائه خدمات تأکید کرد.

 بررسی و تعیین دقیق وظایف و نقش‌ها در کارگروه عملیاتی مراکز با حضور روسای شهرستان‌ها، مطالعه و اجرای دقیق شیوه‌نامه‌ها توسط معاونت‌ها و مراکز مثبت زندگی، جانمایی مناسب مراکز مثبت زندگی در صورت تغییر مکان با نظارت ادارات بهزیستی شهرستان‌ها، اجرای دستورالعمل جدید جلب و جذب مشارکت‌های مردمی، از دیگر موارد مورد تأکید رئیس اداره راهبری و توسعه خدمات مراکز مثبت زندگی ستاد بهزیستی کشور بود.

در خاتمه و در فرصت پرسش و پاسخ، کارشناسان مراکز مثبت زندگی شهرستان‌های مختلف به بیان چالش‌ها، پیشنهادات و دغدغه‌های خود پرداختند که پاسخ‌های لازم و راهکارهای عملیاتی از سوی  رئیس اداره راهبری و توسعه خدمات مراکز مثبت زندگی ستاد بهزیستی کشور و مدیرکل بهزیستی استان ارائه شد.

کد خبر 155640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد