سالمندان قصه‌گو، حلقه‌وصل گذشته و حال/ طنین تجربیات نسل گذشته در کانون دیواندره

به مناسبت هفته سالمند، برنامه «قصه‌گویی سالمند» در شهرستان دیواندره، پیوند عاطفی و انتقال میراث فرهنگی میان نسل کهنسال و کودکان را با استقبال گرم دانش‌آموزان، محکم‌تر کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان ، برنامه «قصه‌گویی سالمند» که با هدف برجسته کردن نقش سالمندان در انتقال تجربیات و تحکیم ارتباطات میان نسلی برگزار شد، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دیواندره به میزبانی دانش‌آموزان پایه دوم ابتدایی مدرسه عزیز کریمی اجرا شد.

این رویداد فرهنگی ،اجتماعی با همکاری مشترک اداره بهزیستی شهرستان دیواندره، شبکه بهداشت و درمان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مرحله اجرا درآمد و فضای صمیمی و پُرباری را خلق کرد.

در بخش اصلی برنامه، یکی از سالمندان شهرستان با زبانی شیرین و دلنشین، به بیان خاطرات و قصه‌های ماندگار دوران کودکی خود پرداخت.

این قصه‌ها، کودکان را با آداب و رسوم، فرهنگ و سبک زندگی نسل گذشته آشنا کرد و گامی مؤثر در جهت انتقال میراث فرهنگی و تجربی به نسل آینده بود.

همچنین در این برنامه، بر ضرورت تکریم، احترام و توجه ویژه به سالمندان به عنوان «گنجینه‌های تجربه و دانایی» و لزوم حمایت از این قشر ارزشمند در جامعه تأکید شد.

برنامه «قصه‌گویی سالمند» با شور و استقبال پرحرارت دانش‌آموزان و معلمان همراه بود و توانست شکاف میان دو نسل را با رشته‌های قصه‌های ماندگار پر کرده و پیوندهای عاطفی را تقویت نماید.

سالمندان قصه‌گو، حلقه‌وصل گذشته و حال/ طنین تجربیات نسل گذشته در کانون دیواندره

کد خبر 152967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد