در رسانه| ثبت ۹۵ پرونده تقاضای فرزندخوادگی در سامانه ملی فرزند پذیری

به گزارش راسان خبر؛ حسین نورعلیوند به مناسبت هفته کودک در تشریح فعالیت های این مجموعه در حوزه فرزندخواندگی با اعلام این خبر اظهار داشت: خوشبختانه طی سال های اخیر علاوه بر اینکه استقبال خانواده ها برای فرزندخواندگی افزایش یافته، اقبال آنها برای پذیرش فرزند خوانده با نیاز ویژه نیز بیشتر شده است

وی افزود: از مجموع کل ۱۲۷ کودک فرزند خوانده ای که از سال ۱۳۷۸ تا کنون ثبت شده تعداد ۱۵مورد فرزندخوانده نیازمند پیگیری درمان بوده که به زوج های ایلامی سپرده و توسط انها تحت درمان قرار گرفته‌اند.

مدیر کل بهزیستی ایلام گفت: در حال حاضر ۹۵ پرونده تقاضای فرزندخوادگی در استان در سامانه ملی فرزند پذیری ثبت شده است.

نورعلیوند با ذکر اینکه فرزندخواندگی روندی بسیار حساس است که توسط این اداره کل با همکاری دستگاه قضا انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: در این زمینه حساسیت و دقت لازم انجام تا نوزادان و کودکان شیرخواراگاه به خانواده‌های با شرایط مطلوب و مناسب سپرده شوند.

وی به طرح امین موقت نیز اشاره و گفت: در این طرح کودکانی که سرپرست دارند ولی سلب صلاحیت نشده، طبق قانون چنانچه ۲سال کسی از والدین یا خویشاوندان انها جهت ملاقات با کودک مراجعه نکرد بد سرپرست محسوب شده و حکم امین موقت آنها به فرزند خواندگی صادر می شود. 

مدیر کل بهزیستی ایلام گفت: در سال ۱۴۰۲ یک مورد کودک در قالب طرح امین موقت به یک زوج ایلامی سپرده که امسال با حکم قضایی به فرزندخواندگی تبدیل شد. 

کد خبر 151861

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد