دررسانه|خراسان جنوبی ۸۷ هزار سالمند دارد

خراسان جنوبی با داشتن ۸۷ هزار سالمند در رتبه ۲۲ سالمندی کشور قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به هفته سالمند از ۸ تا ۱۴ مهر گفت: بر اساس آخرین سرشماری از این تعداد ۴۰ هزار مرد و ۴۷ هزار زن هستند و همچنین ۴۵ هزار سالمند در شهرها و ۴۲ هزار سالمند در روستاها ها هستند.
گازرانی افزود: پویش ملی "رز مهربانی" در همه مراکز بهزیستی و مدارس استان، جشن تکریم از سالمندان برای مددجویان و سالمندان تحت حمایت نهادهای حمایتی، اجرای طرح کرامت رضوی (اردوی زیارتی سالمندان به مشهد مقدس)، آغاز طرح مهر و گفت‌وگو در شهر بیرجند جهت بهره مندی سالمندان از موضوعات آموزشی، بهداشت و مهارتی مورد نیازشان و ارائه خدمات مشاوره رایگان به سالمندان توسط مراکز مشاوره سطح استان از جمله برنامه‌های هفته سالمند در استان است.
وی گفت: پرداخت ۸۴۷ مورد وام برای ازدواج فرزاندان بازنشستگان، ارائه ۹۶۹ نفر خدمت در مراکز روزانه، شبانه و سایر مراکز توانبخشی استان به سالمندان، بهره مندی ۲۷۲ نفر از برنامه‌های (آموزشی- بهداشتی –حمایتی) طرح توانمندسازی سالمندان -کمیته امداد و بهزیستی، مناسب سازی ۵۰ % ناوگان حمل و نقل عمومی شهرداری بیرجند، صدور ۲۶۰ مورد مجوز مشاغل خانگی روستایی برای سالمندان- تعاون کار و رفاه اجتماعی، تهیه وسائل کمک توانبخشی برای ۲۹۰ نفر سالمند معلول- بهزیستی، برخورداری ۱۸۷۱ نفر سالمند از خدمات مستمری و حق پرستاری- بهزیستی، پرداخت ۲۷ مورد کمک هزینه بلاعوض جهت مناسب سازی منزل و خودروی سالمندان معلول به میزان ۲۷۰ میلیون تومان از جمله خدماتی است که به سالمندان استان ارائه شده است.
مدیرکل بهزیتی استان افزود: حمایت مالی به منظور جبران بخشی از هزینه‌های زندگی طبق ضوابط و قوانین جاری به معلولان، سالمندان و بیماران روانی مزمن بطور مستمر و ماهیانه تعلق می‌گیرد و حق پرستاری به سالمندان معلول شدید و خیلی شدید و معلولیت‌های چندگانه که قادر به انجام فعالیت‌های روزمره زندگی نمی‌باشند و در دهک یک تا سه در آمدی قرار دارند پرداخت می‌شود.

لینک خبر :
https://www.iribnews.ir/00NQQh

کد خبر 150664

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد