گزارش تصویری | همایش تجلیل و پاسداشت از خیرین و سفیران مهربانی بهزیستی گیلان برگزار شد

همایش تقدیر و تجلیل از خیرین و نیکوکاران بهزیستی استان به همت معاونت مشارکتهای مردمی توسعه ظرفیت های اجتماعی و فرهنگی بهزیستی گیلان و با حضور دکتر علی فتح الهی مدیر کل فرهنگی اجتماعی استانداری گیلان،اسماعیل میرغضفری فرماندار رشت، محمد حسن عاقل منش عضو شورای شهر رشت ،دکتر رضا جعفری مدیر کل بهزیستی و جمعی از مسئولین استان ،خیرین و خانواده های آنان و کارکنان بهزیستی برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی بهزیستی گیلان در این همایش دکتر جعفری ضمن قدر دانی از خیرین و نیکوکارانی که همواره حامی جامعه هدف بهزیستی هستند گفت:خیرین دستهای خداوند هستند زیرا خیرخواهی از صفات بارز خداوند است و آنان که در این راه قدم می گذارند متصل به ذات خداوند هستد.

جعفری افزود: سازمان بهزیستی به عنوان مردمی ترین سازمان دولتی است و در این استان 645 مرکز و 95 موسسه تحت نظارت بهزیستی در حال فعالیت هستند و ما در سال گذشته بالغ بر یکصد میلیارد تومان جذب کمک توسط خیرین داشته ایم که مطمئنا این کمکها بیش از این نیز بوده است.

وی خاطر نشان کرد خیرخواهی همزاد جامعه بشری است و ما در کشور و استانی زندگی می کنیم که نوع دوستی و خیرخواهی از ارزشهای بالای انسانی جامعه ماست.

گفتنی است؛ در این همایش از خیرین و نیکوکاران و جمعی از خانواده های خیرین متوفی که با قلبهای سرشار از سخاوتمندی، گره از کار نیازمندان و گرفتاران گشودند و حسرت ها و آرزوهایی را تبدیل به امید و روشنایی کردند به پاس کمک‌های نیکوکارانه در زمینه تامین هزینه‌ درمان ، هزینه ساخت منزل ، اشتغال ، هزینه تحصیل و... نیازمندان و جامعه هدف بهزیستی تقدیر شد.

کد خبر 148473

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد