دیدار مدیرکل بهزیستی استان با مدیرعامل کارخانه چوکا (چوب و کاغذ ایران)

در راستای گسترش همکاری‌های بین‌بخشی و استفاده از ظرفیت‌های مختلف در زمینه پیشگیری از اعتیاد، دکتر رضا جعفری مدیرکل بهزیستی استان با مهندس محمد هاشم زاده مدیرعامل کارخانه چوکا در شهرک صنعتی چوکا، دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست طرفین بر اهمیت موضوع اعتیاد به عنوان یک آسیب اجتماعی و ضرورت همکاری مشترک برای پیشگیری از آن تاکید کردند.

دکتر رضا جعفری مدیرکل بهزیستی با اشاره به نقش مهم صنایع و کارخانجات در ایجاد محیط کار سالم و پیشگیری از اعتیاد در بین کارگران، عنوان داشتند سازمان بهزیستی آمادگی دارد تا با ارائه آموزش‌های تخصصی، مشاوره‌های روان‌شناختی و برنامه‌های پیشگیرانه، به کارخانجات در این زمینه یاری رساند.

مهندس محمد هاشم زاده مدیرعامل کارخانه چوکا نیز ضمن استقبال از این پیشنهاد، بر تعهد کارخانه چوکا به مسئولیت‌های اجتماعی خود تاکید کرد و گفت کارخانه چوکا با تمام توان از برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد در محیط کار حمایت خواهد کرد و آماده همکاری با سازمان بهزیستی در این زمینه است.

کد خبر 144824

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد