معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی با همراهی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، از مراکز حوزه سلامت اجتماعی شهرستان بیرجند بازدید کردند

به مناسبت هفته بهزیستی شرافتی معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی و شریفی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی پس از بازدید از خانه فروغ عاطفه‌ها، به همراه زال معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان و خادم سرپرست مدیریت شهرستان از کمپ بانوان آرمان پاکی بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت بهزیستی بیرجند، در این بازدید معاون استاندار ضمن بازدید از وضعیت مرکز، مددجویان، خوابگاه، ایمنی و امنیتی و دیگر نقاط مرکز با برخی مددجویان به گفتگو پرداختند.
بهناز زال در حاشیه این بازدید گفت: بهزیستی تنها دستگاه دولتی عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر است که در تمامی طیف پیشگیری اولیه، درمان، بازتوانی، کاهش آسیب گزارش کامل از پروتکل درمانی را اعتیاد و همچنین حمایت های اجتماعی برنامه دارد.
#هفته_بهزیستی_گرامی_باد

#با_هم_برای_بهزیستن

#مشارکت_امروز_توانمند_سازی_فردا

کد خبر 143945

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد