افتتاح کانکس کاهش آسیب در خمینی‌شهر همزمان با هفته بهزیستی

همزمان با هفته بهزیستی، کانکس کاهش آسیب در شهر خمینی‌شهر با هدف ارائه خدمات حمایتی و مشاوره‌ای به گروه‌های پرخطر، با حضور مسئولان کشوری و استانی به بهره‌برداری رسید.

    به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان اصفهان، همزمان با هفته بهزیستی، کانکس کاهش آسیب در شهر خمینی‌شهر با هدف ارائه خدمات حمایتی و مشاوره‌ای به گروه‌های پرخطر، با حضور مسئولان کشوری و استانی به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان گفت: این کانکس با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارائه خدمات تخصصی به افراد در معرض خطر، افتتاح شد.

سمیه کریمی با اشاره به اهمیت پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی، افزود: افتتاح این مرکز گامی مؤثر در مسیر حمایت اجتماعی و ارتقای سلامت افراد دارای شرایط خاص در منطقه و در  راستای سیاست‌های حمایتی بهزیستی و ارتقای سلامت اجتماعی است.

وی همچنین خواستار همکاری دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مردمی در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی شد.

به گزارش روابط عمومی، این اقدام در چارچوب برنامه‌های هفته بهزیستی و با شعار «با هم برای بهزیستن؛ مشارکت امروز، توانمندی فردا» انجام شده است.

افتتاح کانکس کاهش آسیب در خمینی‌شهر همزمان با هفته بهزیستی

افتتاح کانکس کاهش آسیب در خمینی‌شهر همزمان با هفته بهزیستی

کد خبر 143083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد