دیدار رئیس و کارشناسان اداره بهزیستی شهرستان بشرویه با امام جمعه به مناسبت هفته بهزیستی

هم‌زمان با هفته بهزیستی، رئیس، کارشناسان واحدهای توان‌بخشی، اورژانس اجتماعی و جمعی از مددکاران مراکز مثبت زندگی با حضور در دفتر امام جمعه، با حجت‌الاسلام والمسلمین زارعی، امام جمعه محترم شهرستان دیدار کردند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره بهزیستی شهرستان بشرویه،در این دیدار، الهی رئیس اداره بهزیستی شهرستان بشرویه، ضمن گرامیداشت این هفته، گزارشی از عملکرد و خدمات اداره بهزیستی در حوزه‌های مختلف از جمله توان‌بخشی، امور اجتماعی، سلامت روان، حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اقدامات مراکز مثبت زندگی ارائه کرد.
حجت‌الاسلام زارعی نیز ضمن تبریک هفته بهزیستی، از زحمات مجموعه بهزیستی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه قدردانی نمود و بر اهمیت فعالیت‌های این نهاد در ارتقاء سلامت اجتماعی شهرستان تأکید کرد.
#هفته_بهزیستی_گرامی_باد

#با_هم_برای_بهزیستن

#مشارکت_امروز_توانمند_سازی_فردا

کد خبر 143068

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد