افتتاح نخستین مرکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی از بهبود یافتگان اعتیاد در یزد "در دومین روز از هفته بهزیستی "

باحضور هومنیان ، مدیر کل بهزیستی ،سردار زارع کمالی فرمانده سپاه الغدیر، شیخی مدیر کل اداره تعاون، کار ، و رفاه اجتماعی ، امامی رئیس ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و صالحی مدیر کل امور اجتماعی استانداری یزد مرکز توانمند سازی و صیانت اجتماعی از بهبود یافتگان سایه روشن مورد بهره برداری قرار گرفت .

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان یزد  نادر هومنیان مدیرکل بهزیستی ضمن خیر مقدم گزارشی از روندآماده سازی و راه اندازی مرکز صیانت ارائه نمودند .
هومنیان  با اشاره به برنامه‌های سازمان بهزیستی درخصوص صیانت از معتادان بهبودیافته گفت: سازمان بهزیستی دو برنامه تحولی در خصوص صیانت و جامعه‌پذیری معتادین بهبود یافته شروع کرده است که شامل دو فعالیت مراکز توانمندسازی و صیانت معتادین بهبود یافته و مدیریت مورد در راستای توانمندسازی، حرفه آموزی، ادامه درمان، احراز هویت و… است

 وی در ادامه افزود :مرکز توانمند سازی و صیانت از امور بهبود یافتگان، مرکزی است برای استفاده افرادی که برنامه درمان مواد اعتیاد آور را به اتمام رسانده و نیاز به مکانی دارند که به صورت شبانه روزی در آنجا اقامت داشته و از خدمات مرکز استفاده کنند و حداکثر به مدت شش ماه فرصت دارند شغل و زندگی دائمی برای خود فراهم نماید. مرکز مداخلات اجتماعی بعد از درمان اعتیاد، محیطی امن و کاملا عاری از مواد اعتیاد آور است.

کد خبر 142628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد