به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان، این دوره آموزشی با هدف افزایش دانش، آگاهی و توانمندی پرسنل بهزیستی در زمینه مدیریت و کنترل بیماریهای ناشی از آب، بهویژه در فصل گرما، و با تمرکز ویژه بر بیماری وبا، برگزار گردید.
در این کارگاه که با حضور کارشناس سلامت ناظر مراکز خدمات جامع سلامت و پرسنل اداره بهزیستی تشکیل شد، نکات کلیدی و اطلاعات ضروری ارائه شد.
زهرا مرادی، کارشناس شبکه بهداشت و درمان، در این کارگاه به ارائه اطلاعات جامع در خصوص اپیدمیولوژی بیماریهای منتقله از آب و غذا و همچنین اصول بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل این نوع بیماریها پرداخت.
وی در ادامه، بر راهکارهای پیشگیری و مقابله با بیماری وبا تأکید کرد و آموزش بهداشت فردی، نحوه صحیح شستوشوی مواد غذایی و رعایت بهداشت در مراکز و اماکن پرجمعیت را از مؤثرترین روشها برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری دانست.
در بخش عملی این کارگاه، روشهای گندزدایی سبزیجات و شستوشوی صحیح دستها به صورت عملی به شرکتکنندگان آموزش داده شد.















نظر شما