عقد قرارداد وکالت رایگان به مددجویان تحت حمایت بهزیستی سلماس

رئیس بهزیستی سلماس با خانم محمدی ، قرارداد وکالت رایگان برای انجام امور حقوقی مددجویان بهزیستی سلماس منعقد کرد.

به گزارش  روابط  عمومی  بهزیستی سلماس،

حامدسیدی رئیس بهزیستی سلماس گفت: به منظور ارائه خدمات حقوقی و قضایی بصورت  رایگان به جامعه هدف بهزیستی خانم محمدی وکیل دادگستری بصورت رایگان  به مددجویان تحت پوشش شهرستان سلماس رایگان اعلام همکاری کرد.

سیدی گفت،  خدمات شامل : مشاوره حقوقی و  معاضدت قضایی در پرونده‌های مختلف  است.  استفاده رایگان مددجویان از امکانات برای احقاق حقوق قانونی از جمله اهداف بهزیستی  است. 

وی ادامه داد،  امید است بتوانیم وسیله ای  باشیم تا روند احقاق حقوق آنها  هموار گرددو این افراد به حقوق  عامه خود برسند. و همچنین مورد انتظار  است که این افراد در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و سایر موارد نیز تکریم گردند.

وی ادامه داد;این عزیزان اگر چه از افراد محروم جامعه هستند،  اما از محبوب ترین قشر جامعه  بشمار می روند.

سیدی افزود،  بهزیستی همکاری بسیار خوب و مستمری در جهت حل مشکلات  حقوقی نیازمندان  تحت پوشش با وکلای  قوه قضاییه دارد و قدردان حمایت  های  این عزیزان  میباشد. 

کد خبر 140761

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد