به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، این نشست با هدف ارتقاء کیفیت خدمات توانبخشی مراقبتی مراکز تحت نظارت سازمان، ارتقاء سطح دانش و مهارتهای کارشناسان مسئول مراکز توانبخشی مراقبتی شبانه روزی و طرح مشکلات و تبیین راهکارها با هم اندیشی سطوح ستادی و استانی برگزار شد.
در دومین روز نشست معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور به سه راهبرد اساسی در دفتر برنامه ریزی و نظارت مراکز توانبخشی مراقبتی شامل توسعه کمی و کیفی و تقویت خدمات توانبخشی مراقبتی افراد دارای معلولیت، سالمندان و بیماران روانی مزمن، کوچک سازی مراکز شبانه روزی با توسعه خانههای توانبخشی و تأمین معیشت و حمایت مالی از گروه هدف اشاره داشت.
دکتر عباسی در ادامه اهم نظام مسائل معاونت توانبخشی در دفتر برنامه ریزی و نظارت مراکز توانبخشی مراقبتی را طرح و تشریح کرد.
در این نشست مدیر کل دفتر برنامه ریزی و نظارت بر مراکز توانبخشی مراقبتی نیز در خصوص سیاستها و برنامه های دفتر مربوطه توضیحات مبسوطی ارائه و به سوالات شرکت کنندگان در همایش پاسخ داد.
ضرورت های ایمنی و امنیت سلامت در مراکز مراقبتی، ضرورت و اثربخشی ارزیابی از طریق بستر پرسلاین، لزوم توجه به راه اندازی خانه های کوچک حمایتی، نکات حائز اهمیت و چالش های ارائه خدمات در مراکز مراقبتی سالمندان و افراد دارای اختلالات هوشی، رشدی سایر موضوعات مطرح شده در این همایش را به خود اختصاص دادند.
کارگاه آموزشی خودمراقبتی و تاب آوری کارشناسان ناظر مراکز شبانه روزی با تدریس سرکار خانم نریمان وند برگزار شد و در روز دوم، مباحث تخصصی دفتر مراکز مراقبتی ارائه شد.
نظر شما