سفر یک‌ روزه  سرپرست بهزیستی استان سمنان به شهرستان‌های شاهرود و میامی

نسیمی ظرفیت‌های اجتماعی و مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها نقش کلیدی در توانمندسازی جامعه هدف دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان سمنان در جریان سفر یک‌روزه آقای نسیمی، سرپرست بهزیستی استان سمنان به شهرستان‌های شاهرود و میامی، وی با ائمه جمعه، فرماندار و نماینده مردم این شهرستان‌ها در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

نسیمی در این دیدارها ضمن تقدیر از حمایت‌های ارزشمند ائمه جمعه، نماینده مجلس و فرمانداران، گزارشی از وضعیت خدمات بهزیستی در سطح استان ارائه داد. وی با اشاره به چالش‌هایی نظیر محدودیت‌های مالی و کمبود نیروی انسانی، تأکید کرد: «نگاه ما در ارائه خدمات، فراگیر و شامل کل جغرافیای استان است و در مسیر ارتقای سطح زندگی جامعه هدف، از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنیم.»

سفر یک‌ روزه  سرپرست بهزیستی استان سمنان به شهرستان‌های شاهرود و میامی

سرپرست بهزیستی استان سمنان همچنین بر اهمیت اجرای کامل قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت تأکید کرد و خواستار حمایت جدی‌تر نمایندگان برای رفع موانع اجرایی این قانون و تخصیص منابع لازم شد. نسیمی با اشاره به نقش کلیدی ظرفیت‌های اجتماعی و مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها در توانمندسازی جامعه هدف گفت: «اشتغال و مسکن، دو محور اصلی مأموریت‌های سازمان بهزیستی کشور هستند که با جدیت در دستور کار ما قرار دارند.» بر پایه آمار موجود، بیش از ۱۴ هزار فرد دارای معلولیت در استان سمنان شناسایی شده‌اند که نیمی از آن‌ها در شهرستان‌های شاهرود و میامی سکونت دارند. تأمین مسکن و اشتغال برای این افراد، از مهم‌ترین برنامه‌های در دست اجرای سازمان بهزیستی است که از طریق جلب مشارکت اجتماعی و همکاری نهادهای حقیقی و حقوقی دنبال می‌شود.

سفر یک‌ روزه  سرپرست بهزیستی استان سمنان به شهرستان‌های شاهرود و میامی

نسیمی در پایان این دیدارها خواستار هم‌افزایی تمامی نهادها و دستگاه‌ها برای ارتقای کیفیت زندگی جامعه هدف بهزیستی شد و تأکید کرد: «نگاه مسئولانه به مسائل اجتماعی باید در اولویت سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های همه دستگاه‌ها قرار گیرد.»

سفر یک‌ روزه  سرپرست بهزیستی استان سمنان به شهرستان‌های شاهرود و میامی

سفر یک‌ روزه  سرپرست بهزیستی استان سمنان به شهرستان‌های شاهرود و میامی

گفتنی است در این سفر یک روزه که علی اکبر فیض معاون توسعه مدیریت و منابع بهزیستی استان نیز حضور داشت، نسیمی با پرسنل این شهرستان ها دیدار و از نزدیک شنوای مسائل و مشکلات ایشان بوده و از کلیه مراکز شبه خانواده در شهرستان شاهرود نیز بازدیدی داشته و با فرزندان مقیم در این خانه ها دیدار کردند.

سفر یک‌ روزه  سرپرست بهزیستی استان سمنان به شهرستان‌های شاهرود و میامی

کد خبر 139624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد