به گــزارش روابـطعمـومی ادارهکـل بهـــزیستی استـان کرمانشـــاه؛
خبرگزاری فارس | کرمانشاه نوشت: در سالروز وصال حضرت علی (ع) و بانو فاطمه زهرا (س)، مراسم اهدای ۸۲ سری #جهیزیه به زوجهای تحت پوشش ادارهکل بهزیستی استان #کرمانشاه، برگزار شد.
بهزاد شهبازی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، در حاشیه این مراسم به خبرنگار فارس، گفت: به فضل خداوند و در این روز مبارک، ۸۲ سری جهیزیه به افراد دارای معلولیت و مددجویان بهزیستی استان کرمانشاه اهداء شد.
وی با اشاره به جزئیات اقلام اهداء شده افزود: هر سری جهیزیه شامل ۹ قلم کالای اساسی زندگی، از جمله؛ فرش، لباسشویی، اجاق گاز، یخچال، اتو، جاروبرقی و وسایل آشپزخانه است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه ارزش تقریبی این #۸۲_سری جهیزیه را ۵میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: تمام تلاش ما این است که با حمایت خیرین، نهادهای حمایتی و ظرفیتهای داخلی، تا پایان سال، ۲۰۰ سری جهیزیه دیگر نیز به واجدان شرایط اهداء کنیم تا بتوانیم پشت نوبتیهای دریافت جهیزیه را به حداقل برسانیم.
وی در پایان ضمن تبریک این روز خجسته به مردم استان، از همراهی #خیرین، کارکنان بهزیستی و تمام کسانی که در تهیه و توزیع این جهیزیهها همکاری کردهاند، قدردانی و ابراز امیدواری کرد که این حرکت خیرخواهانه گامی مؤثر در راستای حمایت از #جوانی_جمعیت، #فرزند_آوری و زندگی مشترک زوجهای تحت پوشش باشد.
»»»فارس«««
بـرای پیوستـن به کانـال ادارهکل بهـــزیستی استـان کرمانشــاه در پیامرسان ایتــا، اینجــــا را لمس کنیـد.












نظر شما