غفاری زاده با اشاره به برگزاری یک دوره آموزشی با عنوان "روشهای تحقیق در مددکاری اجتماعی"، اظهار داشت: "احساس کردیم که همکارانمان در زمینه اولویتبندی مشکلات در حوزه اورژانس اجتماعی و تدوین برنامههای کمکی هدفمند نیازمند تقویت بیشتری هستند."
وی افزود که هدف اصلی، فراتر رفتن از صرف انجام کارهای روزمره و ورود مددکاران به حوزههای پژوهشی و تحلیلی است.
تحول در خدمات اورژانس اجتماعی با رویکرد پژوهشمحور
معاون بهزیستی خراسان رضوی توضیح داد که مددکاران اورژانس اجتماعی با توجه به دسترسی به دادههای بکر و گسترده در ارتباط با گروههای هدف خود، پتانسیل بالایی برای انجام پژوهش و تولید مقالات علمی دارند. این امر میتواند منجر به ارائه طرحهای خلاقانه و پیشنهادات سازنده شود که به طور مستقیم بر بهبود وضعیت مددجویان تأثیر میگذارد. به گفته غفاری زاده، این اقدامات نه تنها به کوتاه شدن دوره حضور افراد در مراکز و ورود آنها به چرخه توانمندسازی کمک میکند، بلکه راهنمایی ارزشمندی برای مدیران و برنامهریزان در جهت بهبود شرایط و بهینهسازی اداره مراکز خواهد بود.
تمرکز بر آموزش تخصصی و تداوم آن
غفاری زاده تصریح کرد که دوره آموزشی روش تحقیق در مددکاری تنها نقطه آغاز است و برنامهریزی برای ادامه و استمرار جلسات آموزشی تا پایان سال صورت گرفته است. این رویکرد به شناسایی و پرورش کارشناسان علاقهمند به پژوهش کمک خواهد کرد. در حال حاضر، این دوره آموزشی تنها در مشهد و برای مددکاران این شهر برگزار میشود. غفاری زاده دلیل این تمرکز را گستردگی گروه هدف و حساسیتهای بالاتر در مشهد عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که در آینده بتوان شهرستانهای بزرگتر را نیز تحت پوشش این آموزشها قرار داد.
وی در پایان تاکید کرد که این فعالیتها عمدتاً بر تقویت جنبههای تئوری و علمی مددکاران متمرکز است و تمامی مددکاران شاغل در مراکز اورژانس اجتماعی و مراکز اقماری آن، از جمله خانههای سلامت، تلاش، امن، سلامت و کودکان کار و خیابان، در این دوره حضور فعال دارند.

محمد غفاری زاده، معاون امور سلامت اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی بر اهمیت توانمندسازی مددکاران شاغل در مراکز اورژانس اجتماعی و مراکز اقماری آن در مشهد در زمینه روشهای تحقیق تاکید کرد. این رویکرد جدید با هدف ارتقاء کیفیت خدمات و کارایی مداخلات اجتماعی دنبال میشود.
کد خبر 138745
نظر شما