برگزاری جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در مهاباد

جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان مهاباد با حضور فرماندار ویژه، شهرداری و شورای شهر، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر و با حضور رئیس بهزیستی و کارشناسان حوزه پیشگیری و جمعی از نهادهای فرهنگی، در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی مهاباد؛
در این جلسه، ضمن بررسی آخرین وضعیت اعتیاد در سطح شهرستان، مصوبات پیشین شورا مرور و اقدامات انجام‌شده توسط دستگاه های مسئول ارائه شد.

فرماندار در سخنانی با تأکید بر نقش محوری آموزش و آگاهی بخشی، از تمامی نهادها خواست تا با بهره گیری از ظرفیت های درون سازمانی و مردمی، در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و مقابله با پدیده شوم اعتیاد گام های مؤثرتری بردارند.
در ادامه جلسه، پیشنهاداتی از جمله برگزاری برنامه های فرهنگی و آموزشی در مدارس و دانشگاه ها، استفاده از ظرفیت رسانه های محلی، تقویت نظارت بر مراکز پرخطر و همکاری مؤثر با اداره بهزیستی و نیروی انتظامی مورد بحث و تصویب قرار گرفت.
در ادامه گزارش پیگیری تخصیص زمین اردوگاه معتادین، تعیین تکلیف گرمخانه، پیشگیری مقابله با کشت خشخاش و شاهدانه، جمع آوری و نگه داری معتادین متجاهر از مهمترین دستور کار این نشست بود.
در پایان کریم محمدی رئیس اداره بهزیستی مهاباد در گزارشی تصویری بر لزوم احداث یک کمپ مجهز برای نگه داری معتادان برابر قانون ١٥ شهرستان خبر داد و افزود: با احداث این این کمپ ظرفیت پذیرش معتادان به ١٢٠ نفر افزایش خواهد یافت.
این جلسه در چارچوب رویکرد هماهنگ و پیشگیرانه شهرستان مهاباد نسبت به مبارزه با مواد مخدر برگزار شد و بر لزوم استمرار چنین نشست هایی برای پیگیری دقیق تر مصوبات تأکید شد.

کد خبر 137769

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد