بازدید استاندار تهران از مرکز نگهداری فرزندان بی‌سرپرست «تکریم انسان» در اسلامشهر

استاندار تهران در بازدید از موسسه خیریه تکریم انسان، بر اهمیت حمایت از بخش خصوصی فعال در امور خیریه تاکید کرد و دستورات لازم برای تسریع در توسعه این مرکز را صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، محمد صادق معتمدیان، استاندار تهران، در دومین بخش از سفر خود به اسلامشهر، به همراه نوراله طاهری فرماندار شهرستان و حمیدرضا جعفریان رئیس بهزیستی اسلامشهر، از مرکز نگهداری فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست «خیریه تکریم انسان» در احمدآباد مستوفی بازدید کرد.

در این بازدید، استاندار تهران از بخش‌های مختلف این موسسه خیریه، از جمله محل اسکان، کتابخانه و واحد حرفه‌آموزی فرزندان تحت پوشش، بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت‌های این مرکز قرار گرفت.

معتمدیان در این بازدید با اشاره به اهمیت حمایت از بخش خصوصی که در امور خیریه  این‌چنینی ورود کرده است، دستوراتی را برای تسریع در صدور مجوزهای لازم برای اجرای سایر طرح‌های این موسسه، از جمله احداث فضاهای ورزشی جدید، صادر کرد.

گفتنی است، موسسه خیریه تکریم انسان در زمینه نگهداری فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست فعالیت دارد و در حال حاضر ۳۵ فرزند پسر در رده سنی ۵ تا ۱۸ سال را تحت پوشش خود قرار داده است.

کد خبر 136986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد