در این مراسم صمیمی، مسئولان با دختران تحت پوشش مرکز گفتگو کرده و از نزدیک در جریان فعالیتهای آموزشی، درمانی و توانبخشی این مجموعه قرار گرفتند. مرکز خیریه فرزندان آسمانی، از سال ۱۳۸۵ با حمایت خیرین و بهزیستی، به نگهداری و توانمندسازی کودکان و نوجوانان معلول ذهنی و جسمی بیسرپرست و بدسرپرست میپردازد.
دهستانی در این بازدید، با تأکید بر اهمیت توجه به نیازهای عاطفی و اجتماعی کودکان بیسرپرست و بدسرپرست، از تلاشهای کارکنان و خیرین این مرکز قدردانی کرد و خواستار تداوم حمایتهای مردمی و دولتی برای ارتقای کیفیت خدمات شد.
این دیدار، نمادی از توجه مسئولان بهزیستی و استانداری به ارتقای سلامت روانی و اجتماعی دختران بیسرپرست و بدسرپرست و ترویج فرهنگ همدلی و حمایت از اقشار آسیبپذیر جامعه بود.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان یزد، به مناسبت روز دختر، اسماعیل دهستانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد، به همراه مدیرکل بهزیستی استان، با حضور در مرکز خیریه فرزندان آسمانی یزد، با دختران این مرکز دیدار کردند و با اهدای هدایا، این روز را به آنان تبریک گفتند.
کد خبر 136086












نظر شما