جشن روز دختر با حضور مسئولان در خانه بهزیستی

در آستانه ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و به مناسبت روز ملی دختر ، جمعی از مسئولان استانی با حضور در یکی از مراکز نگهداری فرزندان دختر بهزیستی ، روزی به یادماندنی و سرشار از مهر را برای این عزیزان رقم زدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی آذربایجان‌غربی؛
در این آیین باشکوه که با هدف دلگرمی و ایجاد لحظاتی شاد برای دختران تحت پوشش برگزار شد، رسول بابایان مدیرکل بهزیستی استان، نیره الهامی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، موسویان مسئول بسیج خواهران سپاه شهدا، سرهنگ عباس‌زاده مسئول بسیج محلات و مساجد، سرهنگ حیرانی مسئول بسیج سازندگی، دکتر شعاعی ، مدیر حراست بهزیستی ، دکتر سپاس معاون سلامت اجتماعی بهزیستی، قلی‌زاده مدیر روابط عمومی بهزیستی، رحیم اوغلی مدیر بهزیستی ارومیه، اسدنژاد مسئول امور بانوان بهزیستی و جمعی از کارشناسان تخصصی حضور یافتند.
رسول بابایان ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و تقدیر از حضور پرشور مسئولان استانی، به رسالت خطیر بهزیستی در قبال فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست اشاره کرد و گفت: «بهزیستی مسئولیت مستقیم در حمایت، توانمندسازی و فراهم‌سازی شرایط رشد سالم این فرزندان را برعهده دارد. ما موظفیم نه تنها نیازهای مادی آنان را تأمین کنیم، بلکه با حمایت‌های اجتماعی، فرهنگی و آموزشی، آنان را برای یک زندگی مستقل و عزتمندانه آماده کنیم.»وی افزود: «این مسئولیت صرفاً بر عهده بهزیستی نیست، بلکه یک وظیفه انسانی است که همه دستگاه‌های دولتی، خیّرین و مردم باید در انجام آن مشارکت داشته باشند.»
نیره الهامی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری نیز در این مراسم با تأکید بر اهمیت نشاط اجتماعی برای کودکان و نوجوانان، اظهار داشت: «اجرای برنامه‌های فرهنگی و تفریحی در کنار برنامه‌های حمایتی، از مهم‌ترین نیازهای این فرزندان است و باید با همکاری نهادهای مختلف در اولویت مدیران قرار گیرد.»
در ادامه، موسویان، مسئول بسیج خواهران سپاه شهدا، با بیانی سرشار از محبت گفت: «نشاندن لبخند بر لبان این فرزندان، هدفی است که همه ما، چه به عنوان مسئول و چه به عنوان اعضای جامعه، باید برای آن تلاش کنیم.»
این حضور صمیمی، نه تنها لبخند و شادی را به خانه دختران بهزیستی آورد، بلکه بار دیگر یادآور شد که عشق و همدلی، مهم‌ترین سرمایه‌های جامعه برای ساختن آینده‌ای روشن برای فرزندان سرزمین‌مان است.

جشن روز دختر با حضور مسئولان در خانه بهزیستی

جشن روز دختر با حضور مسئولان در خانه بهزیستی

کد خبر 135440

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد