به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان گیلان ، در ابتدا هر یک از مسئولین حاضردر این نشست در خصوص دغدغه و چالشهای موجود در مراکز ماده 16 از جمله نیروی انسانی ، بودجه و اعتبارات ، نحوه خدمات رسانی در خصوص مباحث درمان ، بهداشت و...بحث و تبادل نظر شد.
شایان ذکر است ،پیرو انتشار فراخوان عمومی واگذاری مراکز کنترل و کاهش آسیب اعتیاد ماده 16 مردان و زنان استان ، مدیریت مورد و مرکز توانمند سازی و صیانت اجتماعی استان و دریافت درخواست های مربوطه ضمن بررسی اولیه در این جلسه ، مقرر شد هریک از متقاضیان برنامه ها و طرحهای خود را به منظور بررسی تکمیلی به اداره کل بهزیستی اعلام نمایندو انتخاب نهایی پیمانکار در کمیته نظارت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مراکز ماده 16 صورت گیرد.
گفتنی است پس از بررسی برنامه ها و سوابق کاری هر یک از متقاضیان مطابق آئین نامه و دستورالعمل های مربوطه یک نفر از متقاضیان ،به عنوان پیمانکار با نظر اعضاء انتخاب خواهد شد.
نظر شما