بهزیستی استان کرمانشاه و بیماران مبتلا به MS

بهزاد شهبازی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با عزیزی مسئول انجمن بیماران مبتلا به MS، به گفت‌وگو نشست.

به گــزارش روابـط‌عمـومی اداره‌کـل بهـــزیستی استـان کرمانشـــاه؛

در این نشست که با حضور مسئول و نمایندگانی از سوی انجمن بیماران مبتلا به MS برگزار شد؛ ضمن قدردانی از همراهی و حمایت مدیریت بهزیستی استان از اعضای این انجمن، در خصوص نیازمندی‌ها، انتظارات و مسائل کلی و برخی از موارد خاصِ این گروه از مددجویان بهزیستی، گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

شایان ذکر است که بیماری ام‌اس از جمله بیماری‌های خاص است که می‌تواند به دلیل عوامل ژنتیکی (وراثت) و عوامل محیطی پدید آید، که در پیِ آن؛ سلول‌های عصبی در مغز و نخاع فرد آسیب می‌بینند.

به‌منظور حمایت از بیماران مبتلا به ام‌اس و خانواده‌ی آن‌ها، سازمان بهزیستی در پرداخت کمک‌هزینه‌های درمان و حمایت‌های روانی، به کمک این افراد شتافته و خدمات متعددی را ارائه می‌دهد.

بیمارانی که مبتلا به ام‌اس بوده و دارای علائم جسمی و حرکتی می‌باشند، تحت پوشش بهزیستی قرار می‌گیرند که علاوه بر دریافت خدمات مستمر، از خدمات غیرمستمر سازمان از قبیل؛ کمک‌هزینه درمان، فیزیوتراپی، کاردرمانی و ... برخوردار می‌گردند.


بـرای پیوستـن به کانـال اداره‌کل بهـــزیستی استـان کرمانشــاه در پیام‌رسان ایتــا، اینجــــا را لمس کنیـد.

کد خبر 131343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد