جشن تکلیف، آغازی بر بندگی مخلصانه و قرب الهی

️آیین جشن تکلیف فرزندان کارکنان اداره کل بهزیستی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان خراسان جنوبی، مراسم جشن تکلیف فرزندان کارکنان بهزیستی استان و فرزندان نومکلف کارکنان سایر دستگاههای اجرایی، با حضور مدیران کل دستگاهها و حجت الاسلام کمیلی دبیر ستاد اقامه نماز استان برگزار گردید.
️حجت الاسلام کمیلی، مدیر ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی در این مراسم گفت: ستاد اقامه نماز برنامه های مختلفی در راستای ترویج فرهنگ نماز در مدارس اجرا می‌کند.
️وی افزود: برگزاری نشست‌ها و گفتمان‌های دینی با موضوع نماز در مدارس و اجرای شیوه‌های دعوت به نماز ویژه والدین دانش‌آموزان از جمله برنامه‌ها جهت ترویج فرهنگ نماز است.
️دبیر ستاد اقامه نماز استان با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی برای معلمان پایه سوم ابتدایی و پایه هشتم مدارس در آستان جشن تکلیف دانش‌آموزان دختران و پسران، بیان کرد: دوره‌های آموزشی ویژه مدیران مدارس و ائمه جماعت مدارس و مساجد با موضوعات شیوه‌های دعوت به نماز و اهمیت نماز و آداب و اسرار نماز در حال برگزاری است.
️وی ادامه داد: تقریباً در همه مدارس نمازخانه وجود دارد اما متاسفانه گنجایش ظرفیت دانش‌آموزان مدرسه را ندارد که باید این ضعف برطرف شود و برخی از مدارس هم که فاقد نمازخانه هستند که با کمک خیران و اداره کل نوسازی مدارس در حال پیگیری برای ساخت نمازخانه هستیم.
️مدیر کل بهزیستی استان در حاشیه این مراسم، یکی از اهداف مهم اجرای این جشن را آشنایی نومکلفان به وظایف شرعی و دینی ذکر کرد و گفت: جشن تکلیف یک خاطره شیرین است که فرزندان، آن را درذهنشان ثبت می کنند.
️در این مراسم ضمن آشنایی نومکلفین با فرائض دینی از جمله احکام نماز، با اجرای گروه نمایشی، برنامه جذابی برای حاضرین برگزار و همچنین در پایان با حضور خادمیاران رضوی، حضار از پرچم بارگاه علی ابن موسی الرضا (ع) تبرک جسته و هدایایی از طرف دستگاه های اجرایی به فرزندان نو مکلف اهدا شد.
️بر اساس برنامه ریزی انجام شده توسط شورای فرهنگی بهزیستی استان، تعداد ۳۰ نفر از فرزندان کارکنان بهزیستی که به سن تکلیف رسیده بودند، در این مراسم، مورد تقدیر قرار گرفتند.

کد خبر 128276

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد