به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، همزمان با ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا و با هدف افزایش آگاهی مردم از غذا در سراسر دنیا مسابقه آشپزی در بهزیستی شهرستان تهران برگزار شد.
مدیر بهزیستی شهرستان تهران ضمن تبریک روز جهانی غذا گفت: روز جهانی غذا که همه ساله در تاریخ ۱۶ اکتبر با هدف افزایش آگاهی مردم از غذا در سراسر دنیا برگزار می شود و هدف آن لزوم تامین امنیت غذایی بوده و رژیم غذایی سالم را برهمه تاکید می کند.
محمود برزگر با حضور در این مسابقه که به صورت فردی و گروهی برگزار شد از نسیم نادری داور آشپزی وقنادی صدا و سیما نیز تقدیر و تشکر کرد.
گفتنی است، در این مسابقه گروه دختران مرکز شهید نواب صفوی اول شد و شش آشپزغذای برتر نیز توسط داوران مسابقه انتخاب شدند.
نظر شما