به گزارش روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی بهزیستی لرستان، مسلبقه و جشنواره منطقه ای طعم امید با شرکت افراد تاثیر گزار دارای معلولیت و حضور معاون مدیر کل امور اجتماعی استانداری، مدیر کل بهزیستی استان و مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین معاونت و کارشناسان توانبخشی بهزیستی استان در هتل جهانگردی خرم آباد برگزار شد.
این جشنواره با حمایت فدراسیون گردشگری خوراک و میز گردشگری دسترس پذیر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در استالنهای کرمانشاه، کردستان، لرستان و ایلام برگزار شد.
در جشنواره طعم امید جامعه هدف بهزیستی (افراد دارای معلولیت) در سه گروه معلولین جسمی و حرکتی، نابینایان و سندرم دان با پخت انواع غذاهای محلی و سنتی همچون آش ترخینه، کباب دنده، جگر وز و چلو گوشت، هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشته شد و بیش از پنج نوع غذا پخت شد و در معرض داوری قرار گرفت.
مدیر کل بهزیستی لرستان هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج و توسعه استفاده از غذاهای سالم و با کیفیت دانست و افزود: اکر چه معلولیت محدودیت است ولی به معنای ناتوانی نیست کما اینکه ما در میان جامعه هدف و افراد دارای معلولیت اشخاصی داریم که با همت و پشتکار خود مدارج بالای علمی، تحصیلی، فرهنگی و ورزشی را بدست آورده اند و این نشانه تسلیم نشدن این عزیزان در برابر ناملایمات زندگی است.
در پایان این جلسه از شرکت کنندگان با اهدا هدایایی قدردانی شد.
نظر شما