استاندار گیلان با بیان اینکه آزادگان با ایثار و از خودگذشتگی، سالها رنج و سختی را در اسارت رژیم بعثی تحمل کرده و سربلند به کشور بازگشتند، گفت: باید پیام مجاهدت و مقاومت این رسولان فرهنگی انقلاب و ارزش های اسلامی – ایرانی به زبان و بیان امروزی و متناسب با شرایط جامعه کنونی نشر شود.
اسدالله عباسی در آئین تجلیل و تکریم از آزادگان سرافراز گیلان در استانداری اظهار کرد: تمام لحظات آزادگان در دوران اسارت سرشار از خاطره و درس بوده که برای نسل حال و آینده آموزنده است، چهره هایی که هر یک نماد مقاومت، صبر، فداکاری و گنجینه خاطرات هستند.
وی با اشاره به تحمل سختیها و مجاهدت خاموش آزادگان در دوران اسارت اضافه کرد: آنچه را که آزادگان به تصویر کشیدند در درگاه الهی ثبت شد و در حافظه تاریخ به یادگار می ماند همان طور که واقعه اسارت فرزندان و خاندان اباعبدالله (ع) بعد از عاشورا نسل به نسل زنده ماند.
نماینده عالی دولت در گیلان بیان کرد: فداکاری و ایستادگی آزادگان در برابر ظالمان حاکم آن عصر در عراق را هیچگاه آن طور که شایسته و بایسته است نمیتوان بیان کرد اما آنچه که امروز به ما رسیده جلوه ای از شقاوت دشخیمان است و مقاومت و ایثار آنان درس بزرگی برای همه است.
وی با اشاره به رشادت آزادگان و رزمندگان دوران دفاع مقدس در حفظ کیان انقلاب اسلامی اضافه کرد: امروز هر چه داریم از این ایثارگریها و ارزشهای دفاع مقدس است که باید حفظ، ماندگار و ثبت شود.
استاندار گیلان با بیان اینکه آزادگان گنجینههای دفاع مقدس بوده که خودباوری، ایثارگری و مقاومت آنان باید برای همه به ویژه نسل جوان و نوجوان بیان شود، ادامه داد: خاطرات آزادگان باید مستندسازی و پخش شود و دست اندرکاران امر باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند.
وی بیان کرد: آزادگان سند زنده دفاع مقدس هستند از این رو مراسمهای ویژه خاطرهگویی آنان برای دانشآموزان متوسطه اول و دوم باید در دستور کار قرار گیرد ضمن اینکه در نشستهای استانداری دقایقی به بیان خاطرات یکی از آزادگان اختصاص داده شود.
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر اینکه دلجویی از آزادگان باید بیش از پیش انجام شود، اضافه کرد: همه ما موظفیم تا این ایثارگران را ارج نهیم و قدردان تلاشها، سختیها، فداکاری و صبر آنان باشیم.
*گیلان ۲ هزار و ۷۰۰ آزاده دارد
مدیرکل بنیاد شهیدو امور ایثارگران گیلان نیز در آئین تجلیل و تکریم از آزادگان سرافراز گیلان گفت: این استان دارای ۲ هزار و ۷۰۰ آزاده است که هر یک گنجینهای از اسرار هستند.
محمدرضا داوطلب با بیان اینکه ۲۳ هزار جانباز و هشت هزار شهید از گیلان تقدیم انقلاب اسلامی شدهاست، اظهار کرد: نخستین شهید انقلاب اسلامی به سال ۱۳۴۲ به نام سید یونس رودباری ثبت شده ضمن آنکه کم سنترین رزمنده دفاع مقدس نیز از خطه گیلان است.
وی از برگزاری یادواره شهدای غریب اسارت در گیلان خبر داد و اضافه کرد: این یادواره در راستای برگزاری دومین کنگره هشت هزار شهید استان روز پنجشنبه (فردا) با سخنرانی آیتالله رسول فلاحتی نماینده ولیفقیه در گیلان و امام جمعه رشت در گلزار شهدای رشت برگزار میشود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان بیان کرد: این استان ۴۲ شهید غریب اسارت دارد.
بیست و ششمین روز از مرداد ماه یادآور بازگشت سرافرازانه آزادگان به میهن در سال ۱۳۶۹ است.
نظر شما