به گزارش لنگه نیوز ، سیده لیلا موسوی سرپرست اداره بهزیستی شهرستان درنشستی با خبرنگار لنگه نیوز اظهارنمود: باتوجه به تقارن هفته بهزیستی با ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع)، هفته بهزیستی امسال ازتاریخ 30تیرماه تا5 مرداد برگزارگردید.
موسوی بیان کرد: شروع برنامه های هفته بهزیستی با غبار روبی گلزارشهدا با هدف تجدید میثاق با شهدا و یاد آوری خاطره بنیانگذار سازمان بهزیستی شهید دکتر فیاض بوده وسایر برنامه ها شامل ارائه خدمات مشاوره روانشناسی رایگان به گروههای هدف، دیداربا خانواده جامعه هدف بهزیستی چند معلولیتی و تقدیر از زنان سرپرست موفق، بازدید از مراکزتحت نظارت بهزیستی، برگزاری مانور خودروهای فوریتی در سطح شهر با همکاری ادارات مربوطه، برگزاری دوره های آموزشی سبک زندگی حسینی و آموزش زندگی خانواده ویژه کارکنان وجامعه هدف بهزیستی و برپایی میزخدمت در روستای شناس دراین شهرستان انجام شد.
سرپرست اداره بهزیستی بندرلنگه خاطرنشان کرد: تغییر نگرش های جامعه نسبت به معلولیت با ایجاد نگرش مثبت ،افزایش مشارکت اجتماعی، توانمندسازی افراد وایجاد فرصت های شغلی مناسب بخشی از مهمترین اهداف سازمان بهزیستی است که می تواند زمینه مساعدی برای رشد اقتصادی واستقلال فردی مددجویان فراهم سازد.
وی در ادامه به اجرای برنامه ملی پیشگیری از تنبلی چشم در طول سال اشاره داشت و تصریح کرد : تنبلی چشم یکی از شایع ترین علل کاهش دید قابل پیشگیری در دهه اول زندگی است و اینکه این اختلال هر چه دیرتر تشخیص داده شود درمان دشوارتر می شود.
رییس اداره بهزیستی شهرستان بندرلنگه یادآور شد از مهمترین دلایلی که مردم شهرستان بندرلنگه باید با فوریت های اجتماعی و خط 123آشنا شوند می توان به نقش مهم و حساس اورژانس اجتماعی در کنترل آسیب های اجتماعی همانند همسرآزاری، کودک آزاری، خودکشی، اختلافات خانوادگی و دیگر موارد آسیب های اجتماعی اشاره کرد.
موسوی در خصوص عملکرد اورژانس اجتماعی گفت: در سال 1402 در اورژانس اجتماعی بالغ بر 668 مورد و 266 تماس مرتبط با خط 123 در شهرستان صورت گرفته و خدمات روانشناختی و مددکاری درکل شهرستان ارایه می شود. از جمله خدمات این اداره می توان به اجرای آموزش جهت ادارت، محلات و گروه هدف سازمان اشاره کرد که در سال گذشته حدود 800 نفر بصورت رایگان از خدمات آموزش پیشگیری استفاده نموده اند.
سرپرست بهزیستی بندرلنگه تعداد مددجویان تحت پوشش در بهزیستی بندرلنگه را یک هزار و 837 نفر عنوان کرد و اذعان داشت :یک هزار و 431معلول در حوزه توانبخشی و406زن سرپرست خانوار ، امدادبگیر وچندقلو در حوزه امور اجتماعی از خدمات سازمان بهره می برند.
موسوی اضافه کرد : این شهرستان دارای 2مرکزمشاوره و3مرکز مثبت زندگی ویک مرکزروزانه چند معلولیتی و4موسسه غیردولتی جهت ارائه خدمات به عموم مردم وبخصوص نیازمندان ومحرومان جامعه است.
موسوی افزود : در حوزه توانبخشی درسال 1402 تهیه و تامین وسایل کمک توانبخشی وبهداشتی معلولان وسالمندان به تعداد 557 مورد وهمچنین ارائه خدمات توانبخشی مبتنی برجامعه در مناطق روستایی بالغ بر300 نفر صورت گرفته است .
سرپرست بهزیستی بندرلنگه تامین لوازم ضروری ، دارو، لوازم کمک آموزشی ، پزشکی و معیشتی را بخشی از مطالبات و نیازمندی های جامعه هدف عنوان و بیان کرد: یکی ازمطالبات مهم بهزیستی بندرلنگه حمایت خیرین وارتقاء سطح فرهنگ مشارکت های عمومی مردم نسبت به جامعه هدف بهزیستی در این شهرستان است زیرا ارائه خدمات ویژه مستلزم زیر ساخت های ویژه است که نیازمند به حمایت عموم مردم وخیرین می باشد.
نظر شما