به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان دکتر روح اله خدابنده لو بر اهمیت تحصیل افراد دارای معلولیت تاکید کرد و گفت: برای این کودک ناشنوا سمعک تهیه شده است و با رایزنی های صورت گرفته اقدامات درمانی لازم و رایگان جهت کاشت حلزون این کودک صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه پذیرش فرد ناشنوا از طرف خانواده، اجتماع و شناخت تفاوت های او و کنار آمدن با آن، نیازمند عشق، علاقه، صبر، حوصله و برخورد منطقی است، افزود: زبان اشاره مهمترین ابزار آموزشی ناشنوایان است و این معلم توانمند با فراگیری زبان اشاره توانسته ارتباط موثری با کودک ناشنوا برقرار کند تا وی از تحصیل باز نماند.
مدیرکل بهزیستی با بیان اینکه دوره ی آموزشی مقدماتی زبان اشاره ویژه ی کارکنان بهزیستی در حال برگزاری است، عنوان کرد: این دوره ها در راستای اجرای ماده ۲۰ قانون حمایت از افراد دارای معلولیت درخصوص فرهنگسازی و ارتقای آگاهیهای عمومی و لزوم آشنایی با نحوه برقراری ارتباط موثر با ناشنوایان برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۴۱۵ سمعک به ارزش بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تهیه و در اختیار جامعه هدف قرار گرفت، یادآور شد: در سال گذشته با اجرای برنامه غربالگری شنوایی، نزدیک به ۱۱ هزار کودک غربال شده اند و ۱۳۷ مددجو نیز کمک هزینه کاشت حلزون دریافت کرده اند.
روح اله خدابنده لو با بیان اینکه ۸ پایگاه غربالگری شنوایی نوزادان و کودکان ۳ تا ۵ سال تحت نظارت بهزیستی با هدف پیشگیری از معلولیت شنوایی و ارتقاء سطح سلامت شنوایی در استان فعالیت می کنند، افزود: توصیه می شود خانواده ها به سلامت شنوایی نوزادان توجه بیشتری نشان دهند چرا که اختلالات شنوایی نوزاد حتما باید قبل از ۳ ماهگی تشخیص داده شود و همچنین مراحل درمانی تا قبل از رسیدن به ۶ ماهگی انجام شود.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان از تقدیر معلم حامی کودک ناشنوا در روستای عشایری ایلن خبر داد و گفت: قدردانی و تقدیر از استاد و معلم یک وظیفه است و معلمی که بیش از همه دانش آموزان زمان خود را صرف کودک دارای معلولیت کرده است ستودنی است.
کد خبر 112753
نظر شما