در رسانه| ۵۶ زن سرپرست خانوار در قوچان بازتوان شدند

رییس اداره بهزیستی قوچان گفت: ۵۶ زن سرپرست خانوار در شهرستان قوچان با دریافت تسهیلات بازتوان شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ترنیکی ظهر یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بهزیستی اظهار کرد: سال گذشته ۷۱۷ خانواده دارای زن سرپرست خانوار از خدمات بهزیستی این شهرستان استفاده کردند و ۸۶۸ میلیون تومان به صورت ماهیانه به آنان پرداخت شده است.

رئیس اداره بهزیستی قوچان گفت: ۵۶ زن سرپرست خانوار در این شهرستان با دریافت تسهیلاتی همچون ۱۵۰ میلیون تومان وام کم بهره، هزینه سرمایه کار، کمک هزینه دیعه مسکن و آموزش فنی و حرفه‌ای توانسته‌اند برای خود ایجاد شغل کرده و بازتوان شوند.

وی از تشکیل ۱۱ پرونده برای خانواده‌های دارای ۳ قلو و بیشتر خبر داد و افزود: مستمری پرداختی به این خانواده‌ها بیش از ۲۶ میلیون تومان بوده و به ۱۶۲ خانواده دارای ۲ قلو نیز ۳۲۰ میلیون تومان مستمری پرداخت می‌شود.

ترنیکی با تاکید بر اینکه در حال حاضر به ۶۶۱ زن سرپرست خانوار ماهیانه ۵۲۵ میلیون تومان مستمری پرداخت می‌شود، افزود: ۵۶ زن سرپرست خانوار با دریافت تسهیلاتی همچون ۱۵۰ میلیون تومان وام کم بهره، هزینه سرمایه کار، کمک هزینه ودیعه مسکن و آموزش فنی حرفه‌ای توانسته‌اند برای خود ایجاد شغل کرده و بازتوان شوند.

رئیس اداره بهزیستی قوچان با بیان اینکه به مراکز تحت نظارت سازمان بهزیستی در این شهرستان به صورت ماهیانه یارانه پرداخت می‌شود، افزود: مؤسسه کودکان بد سرپرست و بی سرپرست خضرا دارای ۶۵ فرزند است که ماهیانه ۱۴۰ میلیون تومان کمک به ۳ مرکز خضرا در قوچان انجام می‌شود.

فعالیت ۵ مرکز مثبت زندگی در قوچان

وی ادامه داد: ۵ مرکز مثبت زندگی در این شهرستان فعال بوده که واحدهای کوچک‌تر بهزیستی به شمار می آیند و اقداماتی نظیر مددکاری، امور اجتماعی و … را انجام می‌دهند که ماهانه ۱۱۵ میلیون تومان یارانه دریافت می‌کنند.

ترنیکی فوریت و در دسترس بودن را از اصلی ترین ویژگی‌های اورژانس اجتماعی در قوچان دانست و خاطر نشان کرد: کودک آزاری، خودکشی، همسر آزاری و … در ردیف بیشترین تماس‌ها با اورژانس اجتماعی قرار دارد که سال گذشته میزان تماس‌ها با اورژانس اجتماعی قوچان ۴۴۵ مورد و امسال نیز تا کنون ۱۱۵ مورد بوده است.

رئیس اداره بهزیستی قوچان تاکید کرد: بیشترین تماس‌ها و پرونده‌ها در این شهرستان به کودک آزادی اختصاص دارد که بیشتر آنها در قالب خانواده‌های دارای اعتیاد است و بهزیستی تا کنون ۳۰ مورد جداسازی کودک از خانواده را انجام داده است.

وی اضافه کرد: ورود به موقع اورژانس اجتماعی در موارد خودکشی موجب شده است تا خودکشی رخ نداده و در تمام موارد به انصراف ختم شود.

ترنیکی از اجرای طرح همیار مادر و کودک در این شهرستان خبرداد و تصریح کرد: برای ۵۰ نفر از زنان باردار و مادران دارای کودک خردسال آموزش‌هایی در حوزه وابستگی، دلبستگی و تربیت فرزند داده شد که ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در این زمینه هزینه شده است.

رئیس اداره بهزیستی قوچان ادامه داد: به منظور مشارکت اجتماعی زنان برای حوزه پیشگیری ۳ محله در معرض آسیب در شهرستان شناسایی و آموزش‌هایی توسط روانشناسان و مددکاران متخصص به منظور پیشگیری از خودکشی ارائه شد.

 

کد خبر 112709

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد