به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان البرز؛"فرهاد پادری ثانی"مدیر بهزیستی شهرستان کرج ازجشنواره غذایی که به همت همکاران در محل سالن شهید سلیمانی برگزار شده بود،بازدید کرد.
"اقدس شمس" کارشناس تغذیه هدف از برگزاری این جشنواره را فرهنگ استفاده از مواد غذایی سالم و مغذی،شناساندن و به نوعی آموزش غیر مستقیم هنر آشپزی،پرهیز از نابسامانی های بهداشتی و تشویق همکاران به سمت الگوهای صحیح زندگی با استفاده از رژیم مناسب غذایی عنوان کرد.
پس از ارزیابی غذاهای بومی و محلی،۲ نفر از همکاران انتخاب و از سوی حوزه مشارکت ها هدیه ای به برگزیدگان اهداء شد.
نظر شما