اولین جلسه اعضای شورای مشورتی افراد دارای معلولیت در سال ١۴٠٣

اولین جلسه ی شورای مشورتی افراد دارای معلولیت در سال ۱۴۰۳، به ریاست مدیرکل بهزیستی استان و با حضور معاون و کارشناس توانبخشی بهزیستی استان و اعضاء برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان سمنان، مدیرکل بهزیستی استان ضمن خیر مقدم و تشکر از تعامل اعضاء، بر حضور حداکثری در جلسات تاکید کردند و گفتند: یک سو بودن مسیر و هم افزایی بهزیستی و اعضای مشورتی در پیشبرد اهداف و تحقق مطالبات بسیار حائز اهمیت است.

دکتر منطقی با اشاره بر نقش  پررنگ رسانه در آگاهسازی جامعه و فرهنگ سازی، از الویت بندی و  شناخت مسیر درست مطالبات سخن به میان آوردند و افزودند: ضرورت مطالبه گری اصولی و هوشمندانه  نمایندگان دو جامعه ی بزرگ سالمندان و معلولین در احقاق حقوق و پیگیری در خواست های  به حق و استفاده از ظرفیت شورای مشورتی باید مورد توجه قرار گیرد. چرا که بهزیستی به در جستجوی این مهم است که با جامعه هدف و در کنارآنان اتفاقات خوش و مثبتی را رقم بزند و اگر مطالبه گری مبتنی بر قوانین محکم باشد، مسیر را هموارتر می کند.

گفتنی است در ابتدای این جلسه دکتر میراج به تشریح بخشی از خدمات و فعالیت های حوزه توانبخشی در سال گذشته پرداختند و در خصوص موارد مطرح شده در جلسه دستور مصوبات مورد پیگیری را صادر نمودند.

همچنین در ادامه اعضای حاضر در جلسه به بیان مسائل و چالش های موجود پرداختند و با توجه به قانون مصوب حمایت از افراد دارای معلولیت خواستار پیگیری مواردی شامل عدم رعایت مناسب سازی در اماکن دولتی و خصوصی، عدم اجرای قانون پرداخت مالیات، عدم اجرای قانون کاهش ساعات کار ویژه افراد دارای معلولیت، ساماندهی بیش از پیش انجمن ها و عدم جابجایی مکرر نمایندگان تام الاختیار ارگان های دولتی در ارتباط و تعامل با انجمن های معلولین شدند.

کد خبر 107296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۲
    0 0
    بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره): 🔴خبر اختصاصی! 💢دست رد میدری به سینه قادری؛ از برنامه‌ت خوشم نیومد! 👤میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، درخواست علی محمد قادری برای تصدی پست ریاست بهزیستی را رد کرد! 🔻به نقل از یک منبع آگاه، علی محمد قادری به میدری گفته برای بهزیستی برنامه دارد، میدری نیز به او گفته برنامه‌ات را بیار و وقتی قادری برنامه‌اش را به حضور وزیر برده، میدری همانجا نگاهی به برنامه وی انداخته و گفته خوشم نیامد! 🔻امید که با تغییر قادری، احوال مددجویان بهزیستی هم تغییر کند. ⚖@dscampaign 🔴خبر اختصاصی! 💢دست رد میدری به سینه قادری؛ از برنامه‌ت خوشم نیومد! 👤میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، درخواست علی محمد قادری برای تصدی پست ریاست بهزیستی را رد کرد! 🔻به نقل از یک منبع آگاه، علی محمد قادری به میدری گفته برای #بهزیستی برنامه دارد، میدری نیز به او گفته برنامه‌ات را بیار و وقتی قادری برنامه‌اش را به حضور وزیر برده، میدری همانجا نگاهی به برنامه وی انداخته و گفته خوشم نیامد! 🔻امید که با تغییر #قادری احوال #مددجویان_بهزیستی هم تغییر کند. 📲به #کانال #اخبار

    پاسخ سایت: شما چندین چند بار این موضوع مطرح و پاسخ مورد نظر به شما پرداخت شده است

خدمات الکترونیک پرکاربرد