در این آیین خسرو امیدوار معاون امور اجتماعی بهزیستی استان با بیان اینکه در سطح استان تعداد ۳۴۵ کودک کار و خیابانی وجود دارد گفت: این کودکان خوشبختانه دارای خانواده هستند و از حمایت های مددکاری، مشاوره ای، آموزشی و غیره برخور دار می باشند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان افزود: در اکثر شهر های بزرگ استان واحدی بنام مددکاری روزانه با هدف پیشگیری از تولید آسیب ها و یا کودک خیابانی جدید فعال شده و حمایت های مستمر انجام می شود خوشبخاته در همین راستا با توجه به انسجام کارها و تعامل بسیار مطلوب دستگاههای اجرایی و افراد بحث ساماندهی از وضعیت بهتری برخوردار می باشد.
وی در بحث کودکان بد سرپرست و بی سرپرست یادآور شد: در همین زمینه حدود ۲۰۰کودک داریم که نزدیک به ۹۰ نفر از آنها بصورت شبانه روزی نگهداری و ۱۱۰ نفر هم بصورت خانواده های جایگزین در خانواده ها مورد حمایت قرار می گیرند.
این مسئول از کاهش کودکان کار و خیاباین در سطح استان خبر داد وگفت: خوشبختانه با توجه به نتایج بدست آمده، در سطح استان اردبیل حضور کودکان کار و خیابانی در معابر و جامعه کم رنگ شده که در سال گذشته ۵۴ نفر از کودکان را شاهد بودیم که براساس آخرین آمارهای موجه هم اکنون ۳۴۵ کودک کار و خیابانی شناسایی شده اند.
وی اضافه کرد: در سطح شهرستان اردبیل ۱۶۸ پرونده فعال داریم که ۱۲۰ مورد از این افراد در بحث حمایتی و آموزشی از خدمات لازم بهره مند می گردند
در ادامه رضوان باقلاچی مدیرکل دفتر امور اجتماعی، فرهنگی استانداری اردبیل هم طی نشست با تعدادی از مجموعه های مردم نهاد و انجمن های فعال در حوزه کودکان کار و خیابانی در مرکزنگهداری موقت کودکان خیابانی گفت: مهمترین مبحث در کسب استقلال فردی و خانوادگی این عزیزان اشتغال، حرفه آموزی و ورود به بازار کسب و کار هست که لازم است در این رابطه برنامه ریزی های دقیق و اثر بخش در زمینه های آموزش، توانمند سازی، ساماندهی و شناسایی در نظر گرفته شوند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی، فرهنگی استانداری اردبیل اظهار داشت: برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده و کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی ضرورت دارد ارتباط و تعامل بیشتری با انجمن های فعال، مردم نهاد، گروههای جهادی و مردمی در کنار دستگاههای دولتی داشته باشیم و حمایت های قضایی لازم نیز از این نهادها صورت پذیرد.
باقلاچی ادامه داد: تمام تلاش مسئولان و دست اندرکاران بر این است که کودکان را از محیط های ناامن و پرخطر دور ساخته و با شناسایی و احصاء نیازهای این خانواده ها وکودکان آنها از حضور در خیابانها و مشغول شدن به شغل های کاذب همراه با توانمند ساختن این اقشار بتوانیم شاهد جامعه ای سالم و عاری از هرگونه آسیب باشیم.
شایان توجه می باشد: بهزیستی استان اردبیل از طریق صدور مجوز و با مشارکت موسسه خیریه خیر اندیشان پارسا اقدام به راه اندازی مرکز نگهداری موقت کودکان خیابان در مرکز استان نمود این مرکز نگهداری موقت توسط بهزیستی و با مشارکت و تامین ساختمان از طرف شهرداری اردبیل راه اندازی وشروع به فعالیت نموده و جامعه هدف این مرکز کودکان خیابانی پسر ۷ الی ۱۷ سال تمام می باشند.
این مرکز کاملا تخصصی بوده و با هدف پذیرش، نگهداری موقت و ساماندهی کودکان خیابانی بد سرپرست یا بی سرپرست وکلیه خدمات تخصصی ونگهداری قابل ارایه رایگان خدمات لازم را ارائه خواهد نمود ...
نظر شما