گناوه|بازدید دادستان گناوه و مسئول پلیس مبارزه با مواد مخدر از اورژانس اجتماعی بهزیستی شهرستان گناوه

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گناوه، دکتر بارانی، به‌همراه مسئول پلیس مبارزه با مواد مخدر، از اورژانس اجتماعی اداره بهزیستی این شهرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان بوشهر به نقل از بهزیستی گناوه در این بازدید، مسائل و نیازهای خانواده‌های آسیب‌دیده و در معرض آسیب‌های اجتماعی بررسی شد و بر اهمیت هماهنگی و همکاری دستگاه‌های مسئول برای حمایت از این خانواده‌ها تأکید شد.
یدالله خرم‌نژاد، رئیس اداره بهزیستی شهرستان گناوه، گزارشی از روند ارائه خدمات اورژانس اجتماعی و حوزه‌های تخصصی فعالیت این مرکز در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ارائه کرد. او همچنین به خدمات حمایتی و مداخلاتی اورژانس اجتماعی در رسیدگی به مسائل و مشکلات اجتماعی اشاره کرد

کد مطلب 208727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد