با حضور رضا حاجی‌پور نماینده مردم شریف شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی، رقیه رحمانی سرپرست اداره‌کل بهزیستی مازندران، دلیلی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال، محمودی رئیس اداره حراست، امامی مسوول بازرسی بهزیستی مازندران، روسای ادارات بهزیستی شهرستان‌های آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد و فریدونکنار و جمعی از مسئولان ۳۲ مراکز مثبت زندگی، تسهیلگران و کارشناسان پویش، نشست تخصصی با هدف تشریح اهداف و روش‌های اجرای پویش "سلام محله" در آمل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران، رقیه رحمانی سرپرست اداره کل بهزیستی استان مازندران در این نشست با تبریک ایام شعبانیه و گرامیداشت حماسه ششم بهمن آمل، اظهار داشت: حماسه مردم غیور آمل افتخاری ملی است و امیدواریم بتوانیم آنگونه که شایسته مردم آمل است، در خدمت آنان باشیم.

 رحمانی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری  مدظله العالی مبنی بر «دردل مردم بودن و سپردن کار به مردم»، تصریح کرد: بر همین اساس، دولت چهاردهم تصمیم گرفته تا دستگاه‌های اجرایی، رویکرد «محله‌محوری» را در پیش گیرند.

رحمانی از اجرای پویشی تحت عنوان «سلامدمحله‌» خبر داد و گفت: مراکز غیردولتی، گروه‌های همیار و تسهیلگران که سال‌ها با بهزیستی همکاری دارند، طرح‌هایی مانند «مانا»، «پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد» و سایر برنامه‌ها را اجرا می‌کنند و آشنایی کامل با طرح های محله محوری دارند.

سرپرست اداره کل بهزیستی مازندران با بیان اینکه هدف از «پویش سلام محله» که به صورت ملی در حال اجراست، افزایش روابط انسانی و تشکیل زیست‌بوم اجتماعی در محلات است، افزود: در سطح کشور ۲۵۰۰ مرکز مثبت زندگی که ۱۱۱ مورد آن در مازندران است، به علاوه مراکز سلامت روان بهزیستی نیز وجود دارند که در مجموع ۱۳۲ کانون محلی در سطح استان برای اجرای این طرح مشخص شده‌اند.

وی با اشاره به گسترش فعالیت‌های اجتماعی در جامعه، خاطرنشان کرد: بهزیستی تنها دستگاه تخصصی، حمایتی و خدمات‌رسان در این حوزه است. متاسفانه امروز شاهد کاهش اقدامات آگاهانه و داوطلبانه مردم و نیز کاهش ارتباطات اجتماعی میان افراد هستیم که در صدد افزایش آن هستیم.

سرپرست اداره کل بهزیستی مازندران از مراکز مثبت زندگی و سلامت روان خواست تا بر تشکیل گروه‌های متخصص متمرکز شوند و افزود: هر فردی در جامعه نقشی دارد و می‌تواند به عنوان داوطلب محلی در محل خود فعالیت کند.

وی گفت: علاقه‌مندان به همکاری می‌توانند نام خود را در سامانه salam.behzisti.ir به عنوان داوطلب محلی ثبت کنند.

رحمانی با بیان اینکه با ایجاد این سامانه، یک «بانک زمان» یا بانک اطلاعاتی تشکیل می‌شود، توضیح داد: در این طرح، افراد بدون پرداخت هزینه، از دانش و مهارت یکدیگر در قالب «بانک زمان» استفاده می‌کنند.

وی افزود: پس از ثبت‌نام داوطلبان، ایستگاه‌هایی در محلات راه‌اندازی می‌شود و اداره کل بهزیستی استان به عنوان ناظر و حامی اصلی، خدمات‌دهی به همه آحاد جامعه را پشتیبانی می‌کند. هدف ما این است که به مردم بگوییم: «کار برای خودتان و از سوی مردم برای مردم است».

سرپرست اداره کل بهزیستی مازندران بیان کرد: داوطلبان شرکت‌کننده در «طرح پویش سلام محله» می‌توانند از میان ۱۳ آیتم از جمله سلامت، فرهنگی، ورزشی و توانمندسازی، مهارت متناسب با استعداد و توانمندی خود را انتخاب کنند.

رحمانی اعلام کرد: در روز ۱۴ بهمن ماه، همزمان با نیمه شعبان و دهه فجر، فعالیت کانون‌های محلی از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب در اوج خواهد بود و این کانون‌ها با برگزاری جشن و برپایی میز خدمت، به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی در پایان گفت: در روز ۲۲ بهمن، تمامی مراکز مثبت زندگی در هر شهرستان با همدلی و هم‌افزایی، در مسیر راهپیمایی غرفه برپا کرده و از داوطلبان ثبت‌نام به عمل می‌آورند. همچنین خیرین می‌توانند «نذر خدمت» کنند و خدمات خود را در طول ماه ارائه دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد