جلسه شورای اداری بهزیستی گیلان به مناسبت هفته بهزیستی با حضور سید محمدجواد حسینی، رئیس مرکز مشارکت‌های مردمی و توسعه ظرفیت‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ، دکتر رضا جعفری مدیرکل بهزیستی گیلان و اعضای شورای اداری در سالن خزائلی بهزیستی گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان گیلان، در این نشست، سید محمدجواد حسینی، رئیس مرکز مشارکت‌های مردمی و توسعه ظرفیت‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تأکید بر اهمیت مشارکت‌های مردمی در توسعه برنامه‌های بهزیستی، گفت: "تقویت همکاری بین دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مردم‌نهاد می‌تواند منجر به ارتقای کیفیت خدمات بهزیستی و حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر شود."
وی همچنین از تلاش‌های مجموعه بهزیستی گیلان در ارائه خدمات به مددجویان تقدیر کرد و بر لزوم توسعه برنامه‌های پیشگیرانه و توانمندسازی افراد تحت پوشش تأکید نمود.
در ادامه این جلسه، مدیرکل بهزیستی استان گیلان نیز گزارشی از عملکرد این سازمان در حوزه‌های مختلف از جمله توانبخشی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و حمایت از کودکان و خانواده‌های نیازمند ارائه داد.
این نشست به مناسبت هفته بهزیستی با هدف معرفی و تبیین دستاوردها و برنامه‌های این سازمان برگزار شد.

شایان ذکر است در پایان از مدیران موسسات و مراکز تحت نظارت سازمانن که در راستای خدمت رسانی به محرومان و آسیب دیده گان اجتماعی جامعه در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با ایثار و از خودگذشتگی عمل نموده اند تقدیر و تشکر گردید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد