سومین جلسه فوق العاده شورای هماهنگی کار تعاون و رفاه اجتماعی استان فارس به میزبانی بهزیستی و با حضور گودرزی معاون امور اقتصادی استانداری،بیاری مدیرکل و رئیس شورای هماهنگی دستگاه های اجرایی حوزه وزارت در استان،مدیر کل بهزیستی فارس و اعضا در سالن سردار شهید سلیمانی بهزیستی فارس برگزار شد.

محمدرضا هوشیار مدیر کل بهزیستی فارس در این جلسه به تشریح بخشی از خدمات تخصصی و گسترده سازمان بهزیستی  در حیطه های توانبخشی،اجتماعی و پیشگیری از معلولیت ها و آسیب های اجتماعی پرداخت و افزود:دغدغه مندی و عمل به مسئولیت های اجتماعی حلقه ی مفقوده ای است که در خدمت رسانی به ویژه در موضوع آسیب های اجتماعی باید احصا شود.
هوشیار اشتغال  و توانمندسازی جامعه هدف را یکی از راهبردهای اصلی عنوان کرد و  از معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس دعوت کرد بازدیدی از خانه  صنایع دستی  جامعه هدف بهزیستی فارس داشته باشند.
همچنین با توجه به برنامه‌ سفر وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به استان فارس برنامه ریزی بازدید از مراکز تحت نظارت و برپایی نمایشگاه توانمندی ها و صنایع دستی جامعه هدف نیز در این جلسه مقرر شد. 
با توجه به در پیش بودن هفته کار و کارگر اعضا به تصویب برنامه های مرتبط با این هفته نیز پرداختند.

*سه شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴*

*روابط عمومی بهزیستی فارس*

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد