ظهر روز سوم بهمن ماه به مناسبت گرامیداشت هفته مقام زن و مادر و بزرگداشت ایام میلاد نور جشنواره غذای خانگی / ترویج تغذیه سالم با دست‌پخت‌های خانگی و بومی / سفره ایرانی ایجاد یک محیط دوستانه و آرامش بخش به همت امور فرهنگی و بانوان بهزیستی گیلان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بهزیستی گیلان، جشنواره غذاهای بومی محلی و آشپزی با حضور آریا طوفانی مدیرکل بهزیستی گیلان و با استقبال پرشور کارکنان ، جشنواره غذاهای بومی محلی و آشپزی در بهزیستی گیلان برگزار گردید.
در این جشنواره که به همت حوزه امور فررهنگی و بانوان بهزیستی گیلان برگزار شد، ده‌ها نوع غذای بومی و محلی توسط کارکنان تهیه و به نمایش گذاشته شد. شرکت کنندگان در این جشنواره در قالب چند تیم به رقابت پرداختند.
طعم، شکل و تزیین ظاهری، اصالت محلی، روش طبخ، رعایت اصول بهداشتی، استفاده از مواد غذایی سالم، وشیوه پخت  از شاخص های مهم داوری غذاهای جشنواره بود. بر اساس نتایج داوری  به تیم های اول تا سوم این جشنواره جوایز اهدا شود.

هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی و آشنایی مخاطبان با اهمیت تغذیه سالم مبتنی بر غذاهای بومی و محلی، سالم، طبیعی و ارگانیک بود.

شایان ذکر است در پایان از داوران جشنواره با لوح سپاس تقدیر و تشکر گردید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد