به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، مسعود نورائی روانشناس حوزه اورژانس اجتماعی بهزیستی شهریار از برگزاری اولین جلسه درمانی بین فردی گروهی برای افسردگی ویژه بانوان آسیب دیده اجتماعی و در معرض آسیب خبر داد.
وی در ادامه افزود: این بانوان که قبلا مورد ارزیابی قرار گرفته و دچار افسردگی می باشند در جلسه گروه درمانی حضور یافته و مقرر شد این جلسات درمانی ۸ جلسه بطول انجامد.
نورائی گفت: در این جلسات به بررسی علل، علائم روحی و حوزه های افسردگی و ارتباط بین مشکلات زندگی و عواملی که زمینه ساز افسردگی افراد شده، پرداخته خواهد شد تا با مشارکت گروهی افراد و تلاش و تسهیلگری ما، راهکارهایی برای خروج از بن بست ها و بحران های روحی افراد پیدا کرده تا بتوان امید و شادابی را به این عزیزان بازگردانده و نتیجه مطلوبی را بدست آوریم.












نظر شما