شهر قدس | تکریم معلولین و سالمندان در دستور کار قرار گرفت

نشست ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی شهری شهرستان قدس با حضور رئیس بهزیستی شهرستان قدس، معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری قدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، فرهاد محمدجانی در نشست ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی شهرستان با تاکید بر مناسب‌سازی معابر و شوارع بیان کرد: یکی از موضوعات حائز اهمیت که نیازمند برنامه‌ریزی در راستای تکریم قشر معلولین و سالمندان است، مبحث مناسب‌سازی معابر، شوارع و ساختمان‌های اداری جهت سهولت دسترسی می‌باشد.

در ادامه اعظم فروتن رئیس بهزیستی قدس ضمن تشکر از اعضای ستاد نسبت به اجرا و رعایت ضوابط مناسب سازی در سطح شهرستان  با اشاره به لزوم فرهنگ سازی بیشتر و تغییر دیدگاه جامعه در راستای فراهم کردن شرایط زندگی بهتر برای تمام اقشار از جمله معلولین و سالمندان  و در اختیار گذاشتن دستگاه ون مناسب سازی شده ویژه معلولین برای ایاب و ذهاب این عزیزان به مراکز آموزشی، فرهنگی و... را خواستار شد.

وی افزود، همه ما باید همت کنیم که مناسب سازی به نحو احسن انجام گردد تا زمینه را برای حضور افراد دارای معلولیت، سالمندان وجانبازان در جامعه فراهم نماییم تا این عزیزان بتوانند از حقوق برابری با دیگر شهروندان برخوردار باشند  و در ادامه از اعضای این کمیته با ارائه عملکرد مصوبات جلسه به فرمانداری را خواستار شد.

کد خبر 93369

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد