به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران برای اولین بار در سال جاری اردوی جهادی پزشکی و میز خدمت در راستای توانمند سازی با همت اداره بهزیستی ودستگاه های عضو در شهرک فاطمیه این شهرستان برای ۱۰۳ نفر از اهالی شهرک برگزار شد.
معادی رئیس بهزیستی شهرستان دماوند، هدف از اجرای اینگونه مراسمات جهادی را در سازندگی خواند وبیان داشت : یکی از اهداف برگزاری اردو های جهادی و میز خدمت سازندگی عمرانی، فرهنگی، علمی و بهداشتی در منطقه بوده و با ابعاد مختلف فرهنگی، اعتقادی، معیشتی و بهداشتی و … آشنا شده تا از طریق تلاش مخلصانه دستگاه های اجرایی برای سازندگی در آن منطقه تلاش شود.
معادی ضمن نکوداشت آغاز هفته بهزیستی بیان داشت : اولین هدف از برگزاری اردوی جهادی خود سازی است؛ همانطور که برترین جهادها جهاد اکبر در معرکه نفس است. این گذر از خود و اجابت حق بزرگترین و مقدسترین غنیمتی است که از این سفر برای آدمی میماند لذا بهزیستی همت گماشته تا با ارائه خدمات بهتر ورفع مشکلات اهالی گرانقدر شهرک فاطمیه قدم بردارد.
نظر شما